Reklama

Reklama

VOD (1)

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (594)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Výbornej, cynickej, přechcávací thriller o souboji dvou sviní. Rosamund Pike si tu skvostně vychutnává fakt odpornou bytost zneužívající bezbranné důchodce, až se jednoho dne zaplete s důchodkyní, která má ... značně nebezpečné přátele. Je to svižně natočené, výborně zahrané, velmi zábavné a bohužel o něco méně skvostně napsané. V závěrečné třetině se to rozjede možná až příliš, když se scénář začne spolíhat na nepravděpodobné náhody. To ale v hodnocení rád přehlídnu, protože úplnej závěr potěšil. Celkově zkrátka velká spokojenost. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Scénář, který není kopií z kopie již dávno viděného, se poslední dobou vidí zřídka. Za originalitu palec nahoru. Bohužel zcela chybí humor, který by byl potřebný, aby se daly překousnout takové vtípky, že například ryzí kancelářská krysa nejdříve bez většího úsilí unikne zavraždění a následně si pak v domě řidiče počíná jako trénovaný a zkušený agent. Závěr filmu sice uspokojí diváckou touhu po spravedlnosti, ale degradují tím jinak nebývale bezskrupulózní snímek. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,264,611▐ Rosamund Pike je teda riadna mrcha, celé si to uchmatla, požula a vypľula. Je to zábavné, dravé a drsné. Maškrta za akú by sa nehanbil ani Guy Ritchie. Vo svojom jadre tak krásne bizardné až je to roztomilo desivé. /75%/ ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Asi bych byl rád, kdyby si daný námět vzal na starost jiný scénárista. A režisér. Asi bych byl rád, kdyby si padouši už na vždy dávali záležet na tom, že když chtěj někoho zabít, tak že je ale opravdu zabitej. Celý mě to vlastně nějak sralo. Ale to taky neni úplně špatně. Jsem masochista? Nevim. Covid. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po Slibné mladé ženě další svižný, hravý a zábavný thriller, který ještě víc riskuje se svou antihrdinkou, jíž fakt nejde fandit, narozdíl od jejího protihráče. Problém je ale spíš v závěru, kde to trochu ztratí drajv a začne to být trochu moc přepálené. Pike potvrzuje, že jí prvotřídní mrchy jdou a Dinklage je tradičně fajn. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v hlavnom meste Boston. (MikaelSVK)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Reklama

Reklama