Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Zpívající celebrity budou hádat televizní detektivové: J. Bohdalová, J. Prachař, L. Bouček a M. Hudák. Moderuje: Martin “Pyco” Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

pt93 odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu zde nadávat na naše sousedy ze Slovenska. Vadí mi, že je tento pořad opět tradičně namíchaný, ale není to chyba Slováků, stejně jako ani naše. Je to chyba těch hovad z televize, která mají asi pocit, že je to IN, že to tak chceme, že bychom chtěli opět žít společně v jednom státě. Ne, nechceme. Nikdo z těchto dvou krásných států to nechce. Ale ono je to asi moderní. Československá Superstar, dokonce i ten Wipeout byl namíchanej. Nevadí, že všichni reprezentují svoji zemi, my to prostě jak největší retardi namícháme, ať se z toho český, či slovenský divák třeba posere. A pokud jde o pořad jako takový, škoda slov. Úroveň nulová a debilní zaplacemé publikum afektovaně ječí, i když by mělo držet tu smradlavou tlamu, protože moderátor zrovna mluví. Nééé budem ječet jak magoři, přestože moderátor se snaží světu něco sdělit. Za mě 0 bodů. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem někdy tomu, že to řeknu, ale zlaté superstar, zlatý hlas, zlatý talent. Tohle je fakt totální žumpa, přeplácaná cetka, blikající všemi barvami co snad existují (chudáci lidi trpící epilepsií). To, že to funguje někde v Japonsku, neznamená, že to bude fungovat i v ČR (a taky nefunguje). Koukal jsem na Krejzovi, koukám na slunečnou, koukal jsem na štiky, ale tyhle věci byly aspoň trapné, až to bylo zábavné. Tohle je prostě jen a jen nudné.. 0% ()

Reklama

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu veľmi zaujímavý nápad, na ktorý sa celkom dobre pozerá, no na druhú stranu námet zabitý a znepríjemnený celkovou lacinosťou a trápnymi rozhovormi. Obdivujem Pyca, že dokázal zo svojich úst vypúšťat také veľké sračky a pri tom zachovať kamennú tvár. Ďalší dôvod, prečo už telku (hlavne tuzemskú) sa už neoplatí pozerať. ()

boudiccaw 

všechny recenze uživatele

Jako již tradičně - nesouhlasím s většinou ... Dle mně je to opravdová oddechovka, chechtala jsem se a žasnula s každým dílem.... Burešová byla supr a robot taky.... někomu to nejde,ale i v tom je to právě super...s porotou i moderátorem jsem po třech dílech naprosto v pohodě... takže pokud milujete bláznivé a trošku bizár streštěnosti, jako já...BUDETE SE BAVIT!😉 ()

marhoul odpad!

všechny recenze uživatele

Vkusové vakuum definitivně uraženo. Ruku na srdce, drahoušci, vy kteří jste s chutí dali pořadům jako je Star Dance, Peče celá země, Superstar, Talent, X Factor, Hlas a já nevím kýho čerta ďábla ODPAD!... (ale samozřejmě že i já jsem to udělala..) , zkrátka nemáte pocit, že v kontextu s tímto a s Premiérem Tv Debilov, bylo nalezeno nové dno a výše uvedeným pořadům křivdíme? Svět jde do sraček, o tom žádná, jen mě zaráží, jak je to tempo raketové. A vy, které "zábavný pořad" minul, buďte tak hodní a podívejte se na to aspoň na celé tři minuty. Klečím před vámi, udělejte to! Rozumím tomu, že každý si chce vydělat zlaťáky, je mi fuk, kdo jaké role a v čem bere, povětšinou jsou to neškodné záležitosti, které své publikum mají, nemám zapotřebí urážet lidi s různým vkusem, protože není důvod. Větší část společnosti prostě tvoří lidé, kteří zapnou bednu a nechce se jim přemýšlet, protože jsou unavení, mají plno starostí, jsou osamělí, mají podělané životy nebo si jen nenašli cestu ke kvalitnímu filmu. Potřebují zapíchnout oči do čehokoli, co se hýbe a jednoduchý děj je více nesdírá. Herci mají příjem, divák neřeší. Fajnšmekr si pustí něco jiného. Všichni spokojeni. Budiž. Ovšem toto? Kdyby nasadili místo Zlaté masky Teletubbies, udělají líp a my tady budeme moci zvesela hovořit o umění. Palec dolů všem, kteří do této sračky šlápli. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • V masce se dalo kvůli horku vydržet maximálně 30 minut, každá maska má otvor, díky kterému se dá lépe dýchat a ovívat se. (TheSlezy)
  • Jen maďarští kostyméři, režisér a dramaturgyně byli jediní, kteří mohli vidět osobnosti pod maskami. (SONY_)
  • Masky vymyslela návrhářka Nóra Bujdosó. Celková cena masek je kolem 15 tisíc eur. To je skoro 391 tisíc korun. Jedna maska vyšla přibližně na 1 000 eur (26 tisíc korun). (SONY_)

Reklama

Reklama