Reklama

Reklama

Pozdravy od vraha

  • Velká Británie The Postcard Killings (více)
Trailer

Detektiv Kannon pátrá po vrazích své dcery a jejího přítele. Zabijáci si vybírají milenecké páry z celé Evropy a pohlednici s fotografií obětí posílají do novin. Když podobnou pohlednici dostane i novinářka Lombardová, a policie je stále nečinná, rozhodne se Kannon spolu s novinářkou jednat na vlastní pěst... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

italka63 

všechny recenze uživatele

Jeffrey, co se to s tebou, proboha, stalo? Jsi hubený jako tříska a tvůj rošťácký úsměv je potažený prošedivělým vousem, jako by skoro neexistoval ten ještě před časem nádherný chlap, jen zlomený ale přitom odhodlaný policejní detektiv, který chce najít vraha své dcery. Škoda slabší režie, bohužel. Dobře zvolená hudba, ale víc jak tři hvězdičky to nebude. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Botoxem i ztrátou poznamenaná choť Famke Janssen nyní ví, že kde nepřijde důslednost táty Neesona, tam J.D.Morgan už jen vzlyká.. V rámci konceptu obskurních sériových vražd a jejich vyšetřování to nenadchne a trochu urazí. Třeba tím, jak je divák chvílemi o dost napřed před truchlícím americkým exdetektivem, který si přesto svými neomylnými instinkty maže Interpol na chleba a nebo koncem, který je stejnou měrou otevřený jako hloupý.. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Já byl spokojený. Není to tedy nervy drásající thriller, ale dalo se to. A i když je známo, kdo je vrah i motiv, nic to neubírá na tempu. Líbí se mi jakoby pomalé tempo, které kontrastuje s naléhavostí dopadení pachatelů. To, že to nakonec vyřeší všechno sám jeden americký detektiv, a ne celý interpol, mě také nepřekvapuje. Naštěstí, to nebylo ještě moc akční, kde by k jeho geniálním analýzám přispěla ještě schopnost „nemůžu umřít a nikdo mě nedokáže pořádně trefit“ Takže jako kriminálka na jedno použití, proč ne? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Aranžmá vražd, jejich zdůvodnění a vůbec celkový koncept se mi líbil a odvážím se tvrdit, že pokud by to dostal do ruky třeba Fincher, pěly by se ódy na novou Sedmičku. Jenže nedostal. Nemůžu říct, že by to bylo špatné, ale pokud nepočítám záběry z místa činu, tak tomu chyběla odpovídající atmosféra a především napětí. Snaha policie dopadnout vrahy na mě působila liknavě a o nějakém závodu s časem se ani nedá mluvit. Ovšem nejhorší ze všeho bylo závěrečné zúčtování, za které by se měl režisér zastřelit. Rozpačitý jsem i z herců resp. z herce. Morgana mám docela rád, ale jeho policista, který poučuje policejní složky napříč Evropou, byl místy nesnesitelný. Promrhaná příležitost. 55% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

The Postcard Killings je založen na bestselerovém románu. New Yorskému detektivu Jacobu Kanonovi (Jeffery Dean Morgan) jsou brutálně zavraždění zeť a snacha v Londýně. Vypraví se tam a zjistí, že podobné vraždy byly spáchány po celé Evropě. Předcházela jim pohlednice zaslaná místnímu novináři. Začíná závod s časem zastavit vraha. Pro mě příběh moc zajímavý nebyl a celý film se mi zdál takový rozpadající se. Měl jsem pocity únavy a zvědavosti. Líbily se mi ty dva hudební kluby. Morgan by si zasloužil lepší film. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama