Reklama

Reklama

Pozdravy od vraha

  • Velká Británie The Postcard Killings (více)
Trailer

Detektiv Kannon pátrá po vrazích své dcery a jejího přítele. Zabijáci si vybírají milenecké páry z celé Evropy a pohlednici s fotografií obětí posílají do novin. Když podobnou pohlednici dostane i novinářka Lombardová, a policie je stále nečinná, rozhodne se Kannon spolu s novinářkou jednat na vlastní pěst... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(36%) The Postcard Killings je nudný kriminální thriller, který možná většina diváků odradí a v půlce jej vypnou. Protože menší nárůst tempa snímku jsem zaznamenal až za druhou půlí. K tomu nelogický závěr, který bije až do očí. Celkově toho zde nebudu tolik kritizovat, bylo to prostě vyloženě nudné, suché a bez většího nápadu. Pustil jsem si to výhradně kvůli hlavnímu herci J.D.Morgenovi pro kterého mám slabost ze seriálu The Walking Dead, kde v posledních sériích hraje charismatickou postavu Negana. Zde měl samozřejmě vážnější roli. Přesto mi zde jeho herectví nepřipadalo nejlepší. Ani se do téhle role moc nehodil. Zbytek herců též nic moc, včetně FamkeJenssen, která tu měla být jen na úvod a ne aby tu otravovala nadále. Pochválit můžu několik záběrů na brutálně zohavená těla + v půli snímku celkem dobrou, ale malou pointu. Hudba - nic moc. To je ale bohužel celé. Jako poctivý divák jsem to zvládl dodívat do konce. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že nie je nič lepšie, ako začať komentár so slovami, že film bol zaujímavý a nezaujímavý súčasne. Keď musím vysvetľovať svoje dojmy takto, to vždy stojí za to. Je to záruka, že pôjde o kvetnatý komentár. A v prípade filmu "The Postcard Killings" nemôžem použiť iný výraz. Čo je zaujímavé? Myslím si, že vraždy ako také sú zaujímavé, zábery vedia byť miestami celkom tvrdé (hoci to nemá nejaký výrazne silný gore) a minimálne som bol zvedavý ako to celé dopadne. Plus som samozrejme zvedavý na to, kto je skutočným vrahom. No potom sa veci veľmi rýchlo odhalia a hlavne to rozuzlenie veľmi zaujímavé nie je. A okrem toho to nie je ani veľmi kreatívne, lebo podobné motivácie sme už mali spracované lepšie v tretej sérii seriálu "Bron". A úprimne by som poradil, aby ste si radšej čekli to. Jeffrey Dean Morgan ako hlavný hrdina je podľa mňa celkom funkčný. Nemôžem povedať, že by to bol najlepší herecký výkon, čo som kedy videl, ale bolo cítiť, že je zlomený otec, ale súčasne aj inteligentný detektív. Myslím si, že s Famke Janssen sme mohli stráviť čas trošku lepšie. Jej rola je tu vyslovene do počtu. Hoci sa o niečo postará, tak si myslím, že sa dala nájsť iná cesta. Čo sa týka vraha, tak je to trošku zložitejšie. Nechcem písať spoilery, takže poviem iba toľko, že pôsobí to celé trošku nasilu. Motivácie a dôvody sú jedna vec. Ale čím viac počúvate, tým menej vám to dáva nejakú hlbšiu logiku. A okrem toho výkony zodpovednej osoby sú častokrát príliš kamenné. Ako keby do toho vôbec nedávala žiadne reálne emócie. Možno to chce adresovať komplexnosť postavy, no postupne mi to začínalo liezť viac na nervy. Okrem toho je film dosť nudný a je ťažké počúvať donekonečna: "I feel sympathy..." . Myslím si, že vonku sú lepšie kriminálne thrillery, ktoré vás dokážu viac nadchnúť. Toto je pozerateľné, ale nič extra som z toho necítil. No nemôžem povedať, že som v tom necítil potenciál. Mimochodom ten záver bol čo? Avizovanie pokračovania? A z akého dôvodu? Hodnotenie: C ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Botoxem i ztrátou poznamenaná choť Famke Janssen nyní ví, že kde nepřijde důslednost táty Neesona, tam J.D.Morgan už jen vzlyká.. V rámci konceptu obskurních sériových vražd a jejich vyšetřování to nenadchne a trochu urazí. Třeba tím, jak je divák chvílemi o dost napřed před truchlícím americkým exdetektivem, který si přesto svými neomylnými instinkty maže Interpol na chleba a nebo koncem, který je stejnou měrou otevřený jako hloupý.. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Já byl spokojený. Není to tedy nervy drásající thriller, ale dalo se to. A i když je známo, kdo je vrah i motiv, nic to neubírá na tempu. Líbí se mi jakoby pomalé tempo, které kontrastuje s naléhavostí dopadení pachatelů. To, že to nakonec vyřeší všechno sám jeden americký detektiv, a ne celý interpol, mě také nepřekvapuje. Naštěstí, to nebylo ještě moc akční, kde by k jeho geniálním analýzám přispěla ještě schopnost „nemůžu umřít a nikdo mě nedokáže pořádně trefit“ Takže jako kriminálka na jedno použití, proč ne? ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad nevyužitého potenciálu. VO všetkom. Od hercov, cez scenár až po výpravu. Na začiatku sa to tak príjemné hrá s divákom, potom ale príde Štokholm a už je to len nasilu napínavá báchorka o nefunkčnom detstve a snahe niekomu niečo dokazovať. A stále som mal pocit, že už som to niekde videl. Škoda. 3 z 5 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama