Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepolapitelný odstřelovač začne metodicky likvidovat klíčové postavy jihokorejské rozvědky. Speciální agent Ryu a jeho parťák Lee z toho podezírají nejlepšího severokorejského zabijáka, slečnu Hee. Postupem času to ale začíná vypadat, že by se spíš měli soustředit na svůj vlastní rajón, protože se zdá, že v něm mají krysu... (cubajz)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (34)

Idaho 

všechny recenze uživatele

Nadhodnocená srágorka, v níž se se za maskou „chytrého“ politického thrilleru skrývá mix romantiky a špatného akčního filmu úrovně Commanda (nikdo mi nevymluví, že se speciální jednotky a tajní agenti s v tomto filmu nechovají jako banda idiotů). Za zbytečně nevyužité dobré herecké výkony dávám 30 %. Pro korejskou kinematografii možná důležitý film, pro filmového diváka film vcelku zbytečný. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

hvězdně obsazený korejský akčňák, kterému by prospělo trochu víc akce a míň tupých jihokorejců (pětičlenný severokorejský tým si s nima hraje jak kočka s myší). Jinak moc tleskám za ukončení filmu, to mělo fakt styl a dlouho jsem kvůli němu uvažoval o čtyřech hvězdách, bohužel zbytek mi zas až tak přesvědčivý nepřišel. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběh je dost snadno čitelnej, skoro by se mi chtělo říct, až trošku moc snadno na to jak se to snaží být tajemný a zkrácení by tomu taky neuškodilo, nicméně i tak je to výbornej teroristickej thriller, kterej v závěrečný půlhodině neskutečně vygraduje k velkýmu finále, akorát škoda, že takhle napínavej nebyl celej film, jelikož to co se děje předtim působí občas mírně utahaně. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak se korejci vydali i na půdu akčního filmu. Z filmu je cítit pokus o přiblížení se hollywoodské produkci avšak co se týká zpracování tak to značně pokulhává. Děj není stejně jako u většiny akčňáků až tak důležitý ale zde je problém v tom, že film nedokáže pořádně zabavit nebo zaujmout. Akčních scén je minimum a i když nepůsobí lacině jsou velice nepřehledné a špatně natočené. A to, že se tvůrci snaží do děje vložit i dramatické části je úplně zbytečné. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Řemeslně slušně zvládnutý akční film o souboji elitních agentů Severní a Jižní Koree na pozadí pokusů obou zemí o sblížení. Po klišovitosti děje lze Shiri ještě vytknout do očí bijící schopnost severokorejských agentů unikat z obklíčení mnohonásobných přesil speciálních jednotek. Přestřelky mohly být nasnímány dynamičtěji a efektněji, na druhou stranu snímek oproti současné akční špičce moc nezaostává. Vedle vizuálního provedení je dalším velkým lákadlem filmu herecký duel Han Suk-kya a Choi Min-sika. 7/10 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V jedné scéně je vidět, že hlavní hrdina má na stěně v bytě plakát s českým nápisem "Saténový střevíček". (damned)

Reklama

Reklama