Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V mrazivém a drsném prostředí Aljašky dokáže být někdy i pořádně horko. Zvlášť v místech, kde dravá naftařská společnost Aegis Oil Company buduje své nedostatečně zabezpečené plošiny nad vrty. A tak není divu, že to občas pořádně vybuchne a z ledových hlubin vyšlehnou žhavé plameny. V úctyhodné vzdálenosti přitom nervózně přešlapují šéfové firmy a netrpělivě očekávají Forresta Tafta, specialistu na exploze naftových vrtů, pro kterého je tento druh katastrofy přesně tím jako voda pro rybu... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to krásný film odehrávající se v krásné Aljašce. Film je zaměřen na ekologickou tématiku. Co to stojí změnit jednoho chlapa. Musí kvůli tomu zemřít všichny, aby pochopili, že nafta tu není věčně, že nemyslíme na osudy naších dětí. Znečištujeme vzduch, umírají stovky zvířat na znečištění. A myšlenka alternativních paliv už je tu více než padesát let. A už by mohla být i zrealizována, jenže kdo se postaví mocným a bohatým naftovým magnátům a řekne jim přejděte na vodíkový pohon? Steven Seagal. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Seagal na začiatku opäť vymláti celý bar, aby sme videli aké vie spraviť rošambo a potom pridá navyše aj morálne ponaučenie. Herecké obsadenie vo filme prekvapilo, no filmu celkovo moc nepomohlo. Akcia je veľmi slušná, zápletka predpotopná, ale stále je to veľmi solídne pozerateľný Seagal. 65%. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Po veleúspěšném PŘEPADENÍ V PACIFIKU (1992) byl Steven Seagal hodně v kursu a tak ani nepřekvapilo, že svůj další akční hit dokonce režíroval. ALJAŠKA V PLAMENECH splnila očekávání a plnila kina.. Role hlavních záporáků ztvárnili Michael Caine a John C. McGinley. Během závěrečných titulků pak potěšila "Under The Same Sun" od Scorpions. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Steven na začátku kariéry dokázal spolehlivě zabavit jakýmkoliv filmem. Všichni jsme s napětím čekali až někomu zase zlomí ruku v lokti apod. Aljaška je dneska již téměř těžko koukatelná. Jediná solidní scéna se odehrává na začátku filmu v baru, kdy Mike Starr je "Muž s velkými koulemi". Později se ve filmu mihne v menší zábavné scéně Billy Bob Thornton. 40% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tento film som videl ešte v dobách dávno minulých, keď som ešte nechápal, čože to na kariére Stevena Seagala tak smrdí. Týmto filmom som to v trinástich rokoch začínal pomaly chápať. Dopomohol k tomu ten preslov o indiánoch a pristihol som sa pritom, že ma už akosi tá prepálená superhrdinská akcia nebaví. Stalo sa to chvalabohu včas a bol som zachránený. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (13)

  • Film sa mal volať Spint Warrior alebo Rainbow Warrior ale neskôr sa tvorcovia rozhodli pre On Deadly Ground. (Seag)
  • Natáčelo se od 18. května do 19. srpna 1993 ve státech USA – Aljaška, Washington, Kalifornie a Wyoming. (BMW12)

Reklama

Reklama