Reklama

Reklama

Sisters of House Black

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Fantasy
Velká Británie, 2019, 42 min

Režie:

Thomas Fisher

Hrají:

Thomas Fisher

Obsahy(1)

Amatérský krátkometrážní film ukazuje vzpomínky Narcissy Malfoyové, rozené Blackové, na pouto mezi ní a jejími sestrami Andromedou a Bellatrix, které se vlivem rozdílných zájmů začíná pomalu rozpadat. (Eirun1)

Recenze (4)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Na fan movie to nebolo zlé, ale nakoľko sa to venovalo prevažne dievčenskému osadenstvu čarodejníckej školy, tak to bolo dosť upišťané a celé také nedotiahnuté. Ani herecké výkony nenadchli, ale zato vizuálne to celkom vymakali. Takže taký priemer si to asi zaslúži. 55 % ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Solídne filmové spracovanie, Bellatrix je skvelo zahratá, a až na stvárnenie Voldemorta ma nič nerušilo. blondboss: "dievčenskému osadenstvu čarodejníckej školy" tak to ty si pozeral niečo iné, pretože tento film je o troch sestrách z rodu Black-ovcov. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Docela solidní příběh o vztahu sester, ale nic překvapivého. Vizuálně je to velmi zdařilé a herecké výkony standardní. Hodnocení: 63/100. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 6/10. ()

Reklama

Reklama