Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (134)

bartias 

všechny recenze uživatele

Na nové klasicky animované Disneyovce je dobře znát ruka Johna Lassetera a vliv jeho studia Pixar. Dvojrozměrně animovaný příběh se odehrává v knížce, jeho hrdinové často pobíhají mezi písmenky a Pú vtipně reaguje na vypravěčovy poznámky. Úvodní scéna, během které jsou hračky vidět ve "fyzické" podobě rozházené po pokoji, připomene Toy Story. Až tak zábavný sice Medvídek Pú není, některé písničky jsou až moc vlezlé, ale jinak je to náramně povedená, chytrá a díky skromné délce i patřičně svižná podívaná. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Moc hezký dětský animák, ačkoliv si nemyslím, že by Medvídek Pů měl u nás nějakou popularitu. Každopádně zápletky s hledáním ocásku a Krištůvka a naháněním Backsona byly dětsky milé. Nejvíc se mi líbilo začlenění vypravěče a obrázkové knížky s písmenky do příběhu a vyprávění. ~~~ Viděl jsem v originále s ENG titulky, docela by mě zajímal český dabing a vypořádání se s typicky filmově-anglickými narážkami jako písmenkový žebřík a vůbec anglicky psaný text knížky. Obávám se, že děckám, na které je film zaměřen, zrovna tyhle drobnosti zůstanou utajeny. ~~~ Každopádně by si ode mě tohle zasloužilo jasné ****, bohužel když já skutečně ze srdce nesnáším muzikály a umím si i představit, že by se písničky přinejmenším v Medvídkovi Pů mohly zredukovat. ~~~ 3,5* a až uvidím česky dabovanou verzi, rozhodnu se, kam se s tou polovinou přikloním. ()

Reklama

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Na (celo)večerní animované adaptaci slavné Milneho prózy jsem ocenil, jak se život všech postav (jejichž česká jména mě /spolu se strašlivým dabingem Jiřího Knota/ vždycky pú-ovský mythus distancovala) prolíná s jejich legendou-prózou, která jako literární smršť vpadá do jejich osudů. Žel zde jen papírových. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $26,692,846Tržby Celosvetovo $49,871,429 Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,883,316Tržby za predaj DVD v USA $15,325,943║ Macko Pu ma nikdy nejak nelákal ale táto celovečerná verzia celkom ušla, pobavila. /60%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú je natolik jedinečná a zvláštní postava, že ani film s ním nemůže být úplně normální. A nebudu tvrdit, že je zajímavý jen pro děti. Dospělí si v něm najdou možná ještě o něco víc, a to právě v tom, jak je všechno pojato tak nějak zvláštně, skoro až absurdně. Přechází mezi dějem a knihou se mi tu hodně líbilo. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama