Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Původní pandemiální seriál České televize s nadhledem nahlíží na současnou nelehkou společenskou situaci. Plánovaných šest epizod rozehrává na pozadí pandemie příběhy několika obyvatel jednoho menšího českého činžáku. Hlavními hrdiny příběhu jsou teenager Franta, jehož rodiče se nestihli vrátit ze zahraničí, senior Libor, který je po letech odkázán sám na sebe, když jeho žena uvízne mimo město a mladý manželský pár Petr a Anna, pro které zákaz vycházení a karanténa budou rozhodující zkouškou jejich vztahu. Smyslem seriálu rozhodně není momentální dění zlehčovat. Naopak má s humorem a laskavostí poukázat na to, že mezilidské vztahy pokračují i v době pandemie. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Infalín k tomuto seriálu (2)

Láska v čase korony (2020) 

Je to vlastně mikrokomedie, možná až zbytečně roztažená do šesti dílů. Na druhou stranu se v každém díle odráží aktuální situace kolem viru, takže je to svým způsobem i dokument. Psát takovou sérii asi nebylo jednoduché, když nikdo dopředu nevěděl, kdy například herci budou moci vyrazit ven bez roušky. Oceňuju, že se v ČT odvážili takhle reagovat na aktuální situaci. ()

Změna plánů (2020) (E01) 

Ty kostky docela pobavily. Škoda že nejsou zapojený do děje. A škoda že se to trochu rozjelo až ke konci. Dalo by se to zkrátit na pět minut. ()

Reklama

Reklama