Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nene, ani nevím, proč jsem to po pár minutách nevypl. D. Spade je sympaťák, ale s ním jsou ty komedie 50-50. Buď to bude sračka nebo prima pohoda. Tohle bohužel sedlo do té první varianty. Lauren Lapkus mi extra nevadí. V TBBT má super roli. Bohužel jde po hlavě do všeho a tady mi to nesedlo.. Trapné, nechutné, nevtipné. Pár povedených momentek, ale spíše ne-e. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Po přečtení obsahu a zjištění, že ústřední dvojici tvoří David Spade a Lauren Lapkus, jsem si utvořil jakousi představu o průběhu této romantické komedie - a celkem jsem to i odhadl. Netflix vyprodukoval slušnou, ale opravdu bláznivou komedii, ve které sice není zřejmě nic reálného, ale o to víc pobaví. Humor je v pohodě, Spade je klasickým příkladem nedomrdka a Lauren svým chováním, mimikou a smíchem jednoznačně pozvedla každou scénu (hlavně pasáž v letadle neměla chybu). Nemůžu si pomoc, ale já se skvěle bavil a za tento relax dávám trojec - 60%. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli existuje odborník, který zjišťuje zda někdo má či nemá smysl pro humor. Musím si to "vygůglit", protože většina současných komedií mě nedokáže rozesmát. Tedy občas se něco povede, ale většinou jsou to trapasy, až mi je z nich stydno. Po vyšetření pak budu vědět, jestli je chyba ve mně nebo v těch trapných rádoby komediích. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

David Spade v Sandlerovce bez Sandlera…..to myslím mluví samo za sebe. Nenáročná ptákovinka, kde paradoxně opratě v ruce nedrží sám Spade, ale „ta druhá“ Lauren Lapkus (mimochodem, slečna pobavila). Klasika……laciný fór……povedený fór…….fór, který vás dostane na lopatky. A tu romantiku, tu neberte až zase tak vážně…..o tu, tady jde až na druhém místě. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Sandlerovka bez Sandlera. Nejsem si úplně jistý jestli ten by tu něco zmohl. Záleží co si představíte pod pojmem šílená americká komedie. Já přesně tohle. Humor až na hraně skoro nevkusu a přepálených situačních scének. Lauren Lapkus to hraje vlastně skvěle. Na jejím přehrávaní stojí a padá celý film. Tedy spíš padá, na mě už tohle bylo až moc. Ve filmu jsem nenašel moc vtipných momentů, spíš obočí zvedajících scén. Ale pokud bych vyhledával šílenou americkou komedii, tak tohle bude číslo jedna. (40 %) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama