Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pecka, kterou jsem vůbec nečekal. Sice byla postava Missy místy už za hranou trapnosti, ale většina jejích fórků byla hodně povedená a přesně dle mého vkusu. David Spade budiž. Toho nemusím, ale tady celkový dojem nijak nekazil. Vedlejší postavy celkem slušné, ale hlavní devizou je prostě Lauren Lapkus a povedená režie. Na "televizní" komedii navíc hodně dobré efekty (hlavně žralok). ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Ta druhá nijak nevyčnívá nad romantickými komediemi z minulých let, co se příběhu a rozuzlení týká, nabízí však ultimátně ztřeštěnou Lauren Lapkus, díky níž se jedná o neuvěřitelně divoký kousek, který je sice ve výsledku průměrný, ale zároveň zapamatovatelný - viz šílený "skok" z útesu, marijánková pasta či hypnóza. Praštěnost na entou a oddychová jednohubka v jednom! ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Wrong Missy je další z řady komedií, kde naleznete jednoduchou zápletku, která pak snese tunu situačních vtipů. Některé jsou slabší a trapné, ale zde jich překvapivě nemálo fungovalo. Navíc to díky krátké délce a absenci hluchých míst hodně rychle uteklo a Lauren Lapkus se tu konečně mohla do sytosti vyřádit, tahle role byla snad psaná čistě pro ni. 4* ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak pár krát som sa zasmiala, čo považujem za úspech a na čom mi u komedie záleží v prvom rade. Nedokážem len pochopit, preco pre Krista Vanilla ICE? Preco už neprestane strkat svoj ksicht na obrazovky, nevie hrat, nie je ani vtipný a ani sympatický. Len idiot dokola robí to iste a po každé očakáva iny výsledok. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Relaxuj. Přidej si tam bublinky nebo toustovač." To nám ale chůva z Blended vyrostla. A konečně, konečně dostala Sandlerova manželka dost prostoru, aby se ukázala i herecky. Kdybych to chtěl trochu shodit, napsal bych, Sandlerovka bez Sandlera. Ale ač tam kromě jeho ženy hrajou i Sandlerovy děti, úplně v klidu se to obejde i bez něj. David Spade je místy sice poměrně křečovitej, ale zvládá to v pohodě sám. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama