Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku - vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z "vydělaných" peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Chvíli se dohadují, kdo koho vlastně unesl/zatkl a nakonec se za kuriózních okolností rozejdou. Ovšem Karen našla v sympatickém zločinci zalíbení, zdá se jí o něm a něco ji k němu prostě neodolatelně táhne. Musí ho znovu vidět. Přinejmenším vidět... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Prvy krat sa mi ten film pacil, asi som cumel na zadok J Lo. No teraz mi to pride strasne nudne...

personal

personal (hodnocení, recenze)

obecně známo o dvojici Soderbergh+Clooney, tahle spolupráce se vznáší vysoko nad Hollywoodem a přestává být nezávislým, někomu to možná přišlo dlouhé a odpudivé ,já to sledoval pětkrát za sebou a celý snímek na mě promlouval hlavně skrze krásnou Jenifer, rozjezd je zbývající ingredience, kdy se bankové vloupačky provádějí zásadně bez zbraně! :-)

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Dodnes jsem tu měl 3*... nevím co se stalo, a nevím s čím jsem měl před lety problém, ale napodruhé je to dámy a pánové za krásných 5* :-)

 (hodnocení, recenze)

Jednoznačně druhý nejlepší Soderberghův film po Sex, lies and videotape. Úplně všechno je na filmu výborné - herecké koncerty (nejen) hlavní dvojice Clooney a Lopezové, režie, kamera, střih, scénář, hudba... Osobně nechápu, jak může mít tento film tak nízké hodnocení...

Reklama

Reklama