foto

Connie Sawyer

  • nar. 27.11.1912 (104 let)
    Pueblo, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Diagnóza žárlivost
2008 Travička zelená
2007 Polibte nevěstu
2006 Našli mě naši
2005 Complete Guide to Guys
2004 Země zaslíbená
2003 Lepší pozdě nežli později
Letuška 1. třídy
2002 Trip, The
1998 "Defektiv" BOONE
Zakázané ovoce
1996 Návštěva z vesmíru 2 (TV film)
Scorpion Spring
1995 Opuštěná a podvedená (TV film)
1994 Blbý a blbější
Roseanne and Tom: Behind the Scenes (TV film)
1992 Majority Rule (TV film)
Opposite Sex and How to Live with Them, The
Osudová láska (TV film)
1991 Modrá poušť
1990 End of Innocence, The
Ohňostroj marnosti
1989 Když Harry potkal Sally
Městečko hrůzy
1987 Nights in White Satin
1985 Do You Remember Love (TV film)
Hot Chili
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Rosebud Beach Hotel, The
1979 ...a spravedlnost pro všechny
Fast Break
1978 Nečistá hra
President's Mistress, The (TV film)
1977 Ach, Bože
Little Ladies of the Night (TV film)
1975 The Man in the Glass Booth
1973 The Bait (TV film)
1972 Evil Roy Slade (TV film)
Strangers in 7A, The (TV film)
1971 Five Desperate Women (TV film)
1969 Bob a Carol a Ted a Alice
Maršál
1967 Cesta na západ
1966 For Pete's Sake
The Last of the Secret Agents?
1965 McGhee (TV film)
1961 Ada
1959 Díra v hlavě

TV seriály

2014 Ray Donovan (TV seriál)
ŰberRay (S02E02)
Nová holka (TV seriál)
Sestra III (S03E18)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Znovu narozený (S01E07)
2011 Up All Night (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Dream Team (S05E20)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mince pro štěstí (S02E15)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2001 The Beast (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Get Smart (TV seriál)
Jeff Foxworthy Show, The (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Dave's World (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Legmen (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
V (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Big Hawaii (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Family (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 Arrow Show, The (TV seriál)
Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2014 Showfolk
2011 Troupers

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
The Saturday Night Revue with Jack Carter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace