Akční / Thriller
2023
Sam HargraveScénář:
Joe RussoKamera:
Greg BaldiHrají:
Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Tinatin Dalakišvili, Olga Kurylenko, Patrick Newall, Daniel Bernhardt, Rayna Campbell (více)VOD (1)
Australský specialista na špinavou práci Rake (Chris Hemsworth) jen tak tak přežil události z prvního filmu a teď dostane nový úkol, při kterém půjde o život: má zachránit zbědovanou rodinu nemilosrdného gruzínského gangstera z vězení, kde její členy drží. (Netflix)
Videa (3)
- Původně se měl film natáčet v Austrálii, ale kvůli lockdownům se rozhodli tvůrci film natočit v Česku. V průběhu natáčení v Česku se Chris Hemsworth vyjádřil k tehdejší situaci: „Původně měl být film natočený v Sydney, ale vzhledem k neustálým uzavírkám kvůli covidu-19 a dalším podmínkám se rozhodlo o přesunu do Prahy.“: Následně ještě dodal: „Tehdy jsem si říkal, že už bylo těch lockdownů dost, ale jak to teď vidím, tak u nás ty počty případů umíme tím vším docela snížit.“ (Geralt z Rivie)
- Netflix utratil v Česku za film během 75 natáčecích dnů dvě a půl miliardy korun. (chamonix)
- Natáčení zimní vlakové scény probíhalo na pohraniční trati u obce Vejprty. (UncleMorty)