Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Sluncem zalité Los Angeles ukáže v roce 1990 svoji odvrácenou tvář. Ctižádostivá filmová režisérka naplánuje mysteriózní pomstu, při které se budou měnit stavy vědomí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človek je opatrný najmä vtedy ak má novinka z Netflixu dobré recenzie od bulváru pre generáciu ypsilon a v tomto prípade tomu tak bolo. Ničoho unikátneho sme sa nedočkali, ženy dupú v plnej sile, muži (obzvlášť tí bielej farby pleti) sú idioti prípadne zombíci a polovicu filmu má niekto stavy z drog či ropuchy. Absolútne nevyužitý potenciál suterénu, Nora a Jonathan rovnako tak boli totálne nevyužité postavy, síce nakoniec sa dozvieme čím dobila Hollywood mladá sebavedomá žena Lisa (tu som sa inak smial, Andalúzsky pes natočený v roku 1929 a jeho oko boli určite viac prelomové aj bez dnešných efektov) a Lisa svoju úlohu najlepšie zvládla v záverečnej epizóde počas večere s producentom keď žrala a pila ako pes z útulku. Niekoľko svetlejších momentov sa nájde a iba jedna epizóda splní aj náročnejšie kritéria, inak je to ťažká bieda. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Blbá protivná pipina nechce hoblovat s producentem, který jí má umožnit režírovat nějaký její pitomý film. Tak on jí to neumožní a dá to někomu jinému. A tak si pipina najme čarodějnici, aby ho za to zničila. Toť obsah prvního dílu. Byl to nedívatelný flus. Zkusil jsem ještě koukat dál a zkusit třeba konec, ale ani jedno se mi nepovedlo, protože na tak blbou nudnou debilitu se nedalo dívat ani minutu. (1%) ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že každý diel bude iný, príbeh, takže som bol potešený, že sa jedná iba o jeden a ucelený. Na môj vkus to bolo málo divné, ale možno vďaka tomu to bolo viac pozerateľné a uveriteľnejšie. Veľmi sa mi páčili postavy, predovšetkým ich interacia medzi sebou a reakcie na to všetko okolo. Niekedy brali udalosti moc v pohode, ale inak to nebolo iba haluzenie jednej postavy, ale účastnili sa toho všetci. V tomto ohľade mi mini séria pripadala originálna. Myslím si ale, že sa z toho dalo vyťažiť viac a natočiť to lepšie. No a najdivnejšie na tom bol záver. Ako keby chýbalo niekoľko minúť deja. Inak fajn. 6,8/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

extrémně divný bizár na entou,který vybočuje z tvorby Netflixu víc než cokoliv.Osobně mě ale hodně bavil ten devadesátkový feeling a atmosféra evidentně inspirovaná tvrobou Davidů Lynche a Cronenberga.Kvality svých vzorů sice nedosahuje,ale i tak bylo vlastně celkem osvěžující vidět po delším čase něco podobného...70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…CHCI ZPÁTKY SVŮJ FILM…“ ///    Lynch? Cronenberg? Ne! Přesto se často budete cejtit jako „u nich doma“.  ŽENA JAKO OBĚŤ HOLLYWOODU. Kurva jak angažovaný! Ovšem tady nejde o nějaký prstění. Tady se totiž skloubí zajímavost Rosy Salazar se spirituálníma sračkama, hnusem a touhou po pomstě. Škoda, že to všechno tak protahujou… ale vono jde asi hlavně o tu podivnost. Diváckou. On ten „vizuální zážitek“ funguje víc než ten zážitek „vněmovej“. Česky řečeno – nápady se nesetkávaj s diváckým pochopením. Takže ano – máme tady podivnost s mrtvejma lidma, vyvrhlejma kočkama a čarodějnicí, která se odehrává v Hollywoodu, ale neřeší nic víc než vobehraný téma „predátorskej producent vs. umělec“. Harvey Weinstein by mohl vyprávět.     ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Brand New Cherry Flavor: A Novel of the Occult“, kterou v roce 2011 napsal Todd Grimson, neznám. 2.) Vobčas vyplivnu… kočičku? 3.) Často lížu záda zpocený ropuše.   /// Thx za titule „Roman Placzek“.     /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Reklama