Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý číšník Michal, který pracuje v restauraci, se dostane do maléru, když je přepaden a okraden o tržbu, kterou měl na šéfův příkaz doručit do banky. Protože je v podmínce, je mu jasné, že mu nikdo neuvěří, a předstírá, že je vše v pořádku. Současně požádá o pomoc kamaráda, taxikáře Tomáše, který si kvůli němu půjčí od nebezpečného veksláka Adamce šedesát tisíc korun. Protože půjčka je jen na týden a s dvacetiprocentním úrokem, začnou oba shánět peníze. Všichni, na které se obrátí, je odmítnou a Tomášovi se nepodaří prodloužit lhůtu splatnosti. Navíc ho dva Adamcovi kumpáni zmlátí. Náhodou kamarádi zjistí, že v přepadení má prsty jeho kolega Kadlec se svým zetěm, garážmistrem Burešem, který šmelí s ukradenými vozy. Michal zavolá Burešovi jako náhodný svědek, a ten je po krátkém váhání ochoten zaplatit za mlčení. Vzápětí však naivní mladíky oklame, a ještě se dostane na stopu Tomáše. Kamarádi vymyslí s pomocí Michalovy dívky Magdy podraz, kterým by vytrestali veksláckého šéfa i zdánlivě bezúhonné ničemy Kadlece s Burešem a předali je i s důkazy policii. (TV Nova)

(více)

Diskuze

pds

pds (hodnocení, recenze)

Niekto v zaujímavostiach píše: "Autoři se dopustili ve scénáři nesmyslné chyby, když Michal (Sagvan Tofi) odváží kradený žigulík do garáží Flora a v autě všude zanechává svoje otisky prstů, které by ve skutečnosti policisté ihned odhalili.  (Redyx1)"  je to podľa mňa blbosť. Pretože auto patrilo Tofiho priateľke a tým pádom pravdepodobne na ňom jazdil celkom bežne (či už ako šofér, alebo spolujazdec) a nedokazovalo by to nič.

Siren12

Siren12 (hodnocení, recenze)

Neví nějaká dobrá duše, jakou roli v tomto filmu hraje Miroslav Moravec? Za boha na to nemůžu přijít a ani ve filmu jsem si ho nikde nevšimla :D :D 

sci

sci (hodnocení, recenze)

I kdyby tenhle film dávali 3x do roka v televizi tak se podívám vždycky rád. Sagvan v bílém džínovém outfitu a Vaculík jako taxikář? To je přece krása.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Takrka v hluboke totalite byl tento film jako perla v mori a tak ho take hodnotim.Dnes v zaplave zahranicnich filmu by asi neuspel, to narazim na druhy dil, ale beru ho ocima divaka pred rokem 89 tak rikam bezva film.

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama