Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show plná improvizovaných skečů, komických výstupů, dobře mířených vtípků a relativně inteligentního humoru. Tygry Štěpána Kozuba, Vladimíra Poláka a Robina Ferra se během večera snaží zkrotit zkušený krotitel tygrů Albert Čuba, ale jen proto, aby smíchem zcela neroztrhali bránice našich diváků. Jedná se o jednu z nejúspěšnějších komediálních a improvizačních show na českém YouTube. (Divadlo Mír, Ostrava-Vítkovice)

(více)

Recenze (56)

mira007 

všechny recenze uživatele

Jůtuberový projekt ostravského divadla Mír, který je předchůdcem koronavirového Skoro na mizině se stejně uhozeným a přisprostlým humorem, který je tak uhozený až je to zábavný. Respektive dokud se jedou skeče do pěti minut, tak je to jako zábavná anekdota, ale jakmile se jedou delší útvary viz. dvacetiminutové parodie na Vyvolené tak už to ztrácí údernost, pointu a zbyde uřvaná trapnost se sprostými slovy. Prakticky to stojí na skvělém Kozubovi, ale je milé vidět i neokoukané tváře z oblastního divadla. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Sledujete skeč. Čekáte na pointu. Nakonec zjistíte, že pointa není. Že celá ta sranda spočívá v tom, jak spolu postavy ve skeči mluví. Že ostravský dialekt dělá 80 % „humoru“, že je to improvizace bez scénáře jdoucí nikam, že herci sami často pokazí skeč vlastním zasmáním se. No, jestli někdo někdy vynalezne stroj času a ukáže lidem z roku 1920 to, co považuje veřejnost o sto let později za vtipné, možná budou fandit Hitlerovi se Stalinem, ať tu Evropu společně demontují, jen aby jednou nemuselo vzniknout něco takového jako Tři tygři. Protože před dávnými časy se lidé smáli tomu, co ve vtipech řečeno nebylo, co si domysleli, k čemu se museli dobrat cestou rozumu. Dnes se smějí tomu, jak někdo mluví. Je úplně jedno, o čem budete mluvit, můžete třeba předčítat recept na kulajdu v ostravském dialektu – fandové Tří tygrů z toho budou stříkat smíchem. Tu hvězdu, kterou uděluju, dávám za občasné světlé momenty, které jsou ale vesměs natahovány na hranici snesitelnosti. Albert Čuba má toho Ostraváka celkem zmáknutého – namachrovaní pičusové v našem kraji totiž opravdu mluví zhruba takhle. Ale to je pro dělání kvalitního humoru zoufale málo. (1 335.) ()

Reklama

jigsaw44 

všechny recenze uživatele

Budem stručný, pretože dlhé komentáre nečíta vyše 80% ludí. Aj keď 3 tygři sú dlhšiu dobu, tak sa do popredia dostali až v období Korony, ked si vačšina ostatných hercov dala pauzu a prestali tvoriť. Slabina je v tom, že herci improvizujú a na vymyslenie vtipnej scénky majú len pár minút (ako v Partičke, ale v nej sa to postrihá a vysielajú sa len tie podarené scény), a tu je to live alebo pokiaľ sú herci niekam pozvaní (napr.: do Harley Davidson) a majú vytvorit 4 scenky za pár minut, tak je jasné, že skutočne vtipné sú z toho možno iba 1 alebo 2. A s tým suvisí, že tie scénky sú často predvídatelné, pokiaľ divák už videl niekoľko ich videí, tak často dopredu vie, čo ten herec v danej roli urobí a aký "vzorec humoru" použije. Zo začiatku je dobré sa na to dívať, ale časom sa to zunuje. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Fenomen jak cyp! Od dob mladého Kaisera se snad v našich lůzrech a hnojích nevyskytnul tak přirozený talent jakým je teď Štěpo. A to v degeneraci všech těch bulvárem a žumpoidní komercí vytlačených Dicků, Bramborů, Děrvkelu a dalších prkenných instáčových metrořiťopichů dává alespoň trochu naději, že až generaci Trojanů, Vetchých a Langmajerů narostou papuče, neskončí snad po předávce všechny štafetové kolíky v něčí prdeli. Kozub sice alopecijním bukanýrem zřejmě nikdy nebude, ovšem přidat do panoptika svých mongoloidů ještě pár obskurních štěrbin a nějakého toho sveřepého yntelechtuána, může z něj být moravskoslezský Matt Lucas a my se konečně dočkáme pořádné Malé velké Ostravy, kterou se tak uboze a bez výrazné osobnosti snažil urputně ztrapňovat Skurkův Špatně vypelichaný bobr. Tři tygři přesně směřují k její pozitivní a vtipné formě, přičemž Mír má potenciál klidně vykultivovat v další Sklep nebo Ypsilonkou. Skvělá práce, kluci, tak to neposírejte nějakými VyMaštěnými rychlokvaškami za každou cenu nebo parazitickými Skurkovými reklamami na Langoše (byť skvěle zahranými). Dicktatura snad už skončila, ale rozhodně prouděte dál i v postapokalyptiké budoucnosti chřipečkou zdecimovaného lidstva a sekejte promyšlené!!! skeče na plné kule. Takové zjevení jako Kozub se musí vytěžit na dřeň, než mu nějací zkurvení Pražáci zamotají hlavu a on odejde do komerčního porna. Všichni jsou na Vás hrdí, tak ať to nedopadne nějakou trapnou Partičkou či jinou tupou prostitucí a klauniádou pro cajzly alá Prima Hnooj nebo TV Loppatov jako třeba ten Ostravu dehonestující trapný pičus Kavalčík. A Ty, Štěpo, se drž co nejdál od denaturovaného ovoce a chechtacích prášků, byla by fuckt škoda tenhle dar od Satana prokajzrovat. A taky se možná drž svého kopyta a moc nepič hry. Trochu hodně mimo bylo trochu dost hodně napiču. ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Chvilku trvalo, než jsem Tygrům přišel na chuť. Definitivně se to zlomilo u scénky Jak sbalit holku, protože u tý jsem asi 10x umřel smíchy (Drž hubu Mojmír fuuuuuurt!). Odteď neřeknu kobrám jinak, než šťávy. Los Borcos taky dokonalý a doufám, že zatím jediná scénka nebude ZZ Strop. Jó, tihle kluci maj názor a určitě je budu sledovat dál. Plnej počet zatím nedávám, protože ne všechno je dokonale vtipný, uvidíme časem. Každopádně Štěpán Kozub je génius, s jakou lehkostí střihne Jugoslava, Lumíra nebo Votjoubka. A samozřejmě musím pochválit Milana - hlavně tedy proto, aby mě nevyyypnul. Ale největší démon je Mojmír, i když je nejvíc buzerant :-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Než začali Tři tygři natáčet videa, skeče a streamy, tak začínali divadelními představeními. První představení Tří tygrů proběhlo 29. října 2015. V té době se členstvo skládalo z Alberta Čuby, Štěpána Kozuba a Robina Ferra. Později se k nim přidal ještě Vladimír Polák, ale aby název dával smysl, tak se Albert povýšil na krotitele tygrů. (VSVB)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama