Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Naštěstí to nebyla hovna, ale jen čokoláda. Ale v tom asi měl být ten vtip. Majitel koupelny vstoupí do místnosti a řve jak tur, že má všechno od sraček. Křičí čím dál víc a pořád a pořád přidává na intenzitě a... V tom bude asi ten problém. Autoři tohoto výpotku totiž spatřují legraci v něčem úplně jiném, než diváci s alespoň trošku vyšším IQ. ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Ztráta času jak pro diváka tak tvůrce, kteří se jen zbytečně snažili natočit prequel k super komedii, který však fakt stojí za prd, viděl jsem to sice několikrát, ale až pak jsem si uvědomil jaká je to ztráta času. K zblití. Ikdyž je zde i pár vtípků dobrých. // Poprvé viděno 27. Prosince. 2011 viděno 5X. ()

Reklama

mikulíšek odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco Blbý a blbější 1 je kultovní sofistikovaná stupidita s cíleně dávkovaným humorem, Blbý a ještě blbější předvádí další rozměr trapnosti, který je za hranicemi lidského chápání. Vydržel jsem se dívat asi do třetiny filmu s nadějí, že se z něj stane oplzlá high-school komedie s nahými nadry a problémy co s nimy, která i když nepředstavuje dostatečnou intelektuální potravu nabízí obvykle debilnost nižšího řádu. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Na odpad to nie je, ako to tu všetci hodnotíte. Mne sa to vcelku páčilo a to aj cez veľmi tupý a miestami trápnejší humor. Najlepšia scéna je určite, keď sa Harrymu roztopila čokoláda vo vačku a on od toho zašpinil celú kúpeľňu. To som sa od smiechu váľal po zemi. Inak ale film nič extra a herecké výkony tiež tak. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

I buranská komedie může být svébytnou estetickou kategorií a IMHO není na místě udělovat každé z nich a priori odpad. První Blbý a blbější byl důkazem, že i něco takového může být vtipné. Málo komedií je tak nechutných, ale málo jich má tak pečlivě vygradované gagy. A tento prequel je sice o třídu slabší, ale stále ještě dost daleko od odpadní roury. 40% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama