Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle to je příšernost , nechutnost a totalní debilita!!!!! Neuvěřitelný!!!!Kdo neuvidí neuvěří.Na to jak sem se válel smichy u Blbý a blbější , tak u toho to filmu sem se 4 krát pousmál.Neuvěřitelně dementní snénář , příšerný herecký výkony.Kde proboha vyhrabali představitele Harryho a Llyoda??Nejspíš v krámě s dementama! .Nechci to vidět a ani o tom slyšet už nikdy v životě!! ()

pistik odpad!

všechny recenze uživatele

Len veľmi málo filmov je takých zlých, že vám je z nich naozaj zle. Tento je ich kráľom. Ani si nepamätám, kedy som bol naposledy taký urazený. Skvelej komédie, akou Blbý a blbší nepochybne je, urobiť takýto prequel je hanbou. Film má nielenže bezduchý scenár založený výhradne na fekáliach a podpiremerné herecké výkony, ale, čo je najhoršie, robí zlú službu aj svojmu predchodcu. Po tomto filme totižto vyzerá, že Harry a Lloyd sú mentálne retardovaný, čo v pôvodnom filme rozhodne neboli. Postavy sa chovajú chaoticky a iracionálne a navyše, akoby utiekli z Mental Hospital. Za tento film by mal režisér a scenárista vysieť a filmoví producenti by sa mali ospravedlniť celému svetu, chodiť od domu k domu a každému v susedstve povedať, že sú perverzný úchyláci. ()

Reklama

Fifipek odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuto komedii jsem se dlouho tesil, protoze jednicka me v podani Jima Carreyho prisla temer genialni. Me rozcarovani pri sledovani druheho dilu bylo neskutecne, minuty ubihaly a stale cekal, kdy se konecne zasmeju. Ano herci delaly grimasy, ale slova ktera jim vnutil scenar do ust ne ne nejaky vtip vyloudit. Nastesti 85 minut dlouha stopaz je presne akorat, nez se vam definitivne zacne chtit spat. Jednoznacne odpad!, neco tak nevtipneho a trapneho natocit bych se opravdu stydel, nechapu jestli se tomuhle nekdo zasmeje, mozna totalne zhulenej, ale to bych se smal i reklame. Doporucuji vyhnout se obloukem!!! ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Buranská komedie je svébytný žánr, často stojící na nenáročném humoru a pitvořících se hercích a tak bývá odsuzována. Nemusí to tak být vždy, jak ostatně ukázal Dumb & Dumber, kde se objevilo spoustu, když ne přímo chytrých, tak alespoň nápaditých vtípků. A to jak konverzačních, tak situačních. Jestli je jednička výbornou ukázkou povedeného filmu, tak je její prequel ještě názornější ukázkou dokonalé katastrofy. Postavy můžou být tupé, ale scenárista nikdy nemůže udělat tu chybu, aby očekával, že stejně tupý bude i divák. I kdyby nakrásně byl (viz Kameňák 1 & 2 & 3 & 4), tak musí mít zápletka určitou úroveň, sem tam by se měla objevit složitější scéna a nebo se hodí atmosféru prostoduchosti narušit závanem absurdna či sarkasmu. Ale pochopitelně, když je režisér břídil, když i Luis Guznám a Mimi Rodgers hrají jako za trest a když jediná ambice je parazitovat na slavnějším předchůdci, tak by snímek nespasil ani ten kvalitní scénář. ()

mikulíšek odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco Blbý a blbější 1 je kultovní sofistikovaná stupidita s cíleně dávkovaným humorem, Blbý a ještě blbější předvádí další rozměr trapnosti, který je za hranicemi lidského chápání. Vydržel jsem se dívat asi do třetiny filmu s nadějí, že se z něj stane oplzlá high-school komedie s nahými nadry a problémy co s nimy, která i když nepředstavuje dostatečnou intelektuální potravu nabízí obvykle debilnost nižšího řádu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama