Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (244)

Dokina.cz (Vojtěch Rynda)

"Že já se tu o tom vůbec rozepisuju - vždyť ona i ta pointa v epilogu je do mrtě obšlehnutá z původního Blbý a blbější, ale zároveň úplně zmršená. Jako tady úplně všechno. A i ten jediný motiv, který vypadal alespoň vzdáleně slibně, to jest ona skupinka lenochů a vyvrženců, kteří se místo učení…" více

Filmpub.cz (Radomír Kokeš)

"Vtipy v tom filmu jsou samoúčelné, slovní hříčky tam de facto nenajdete, celé se to veze na přívalu absurdních (komediálních) scén s absentujícími pointami. Postavy během nich dělají spoustu velmi nevhodných věcí, zabalených do hávu mnoha řádek naprosto zbytečných dialogů, upadajících do…"

Filmweb.cz (Petr Trella)

"Jedná se skutečně o komedii až zoufale nevtipnou a blbounkou. Přitom bych ji ale nerad odsunul až někam do úplného odpadu. Na všech protagonistech je vidět upřímná snaha, která bohužel vychází zcela naprázdno. Minimálně za výběr dvou hlavních postav si zaslouží tvůrci pochvalu, zvláště představitel…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Film se až zarážejícím způsobem nedokáže povznést nad primitivní "fekální" humor a komunální satiru. Ačkoliv herci své party zvládají bez chyb a po řemeslné stránce je snímek v pořádku, působí vše dojmem zbytečnosti. Příběh připomíná studentské video, ve kterém se lokální drby zdají tvůrcům světové…"

Reklama

Reklama