Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři hrdinové - kněz, který se po 25 letech odvrátil od křesťanské víry, satanista prodávající doom metalové desky a moderátor ve středních letech, jenž uvádí úspěšnou show o věštění budoucnosti - se spojí a společně bojují proti Ďáblu. Cesta samozřejmě není krátká ani jednoduchá. (Schobul)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (68)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jeden z rady filmov, kde platí, že pokiaľ neuvidíte, neuveríte. Satanistická komédia, ktorá začína tým, že kňaza zabije v kostole obrovský kríž. Pokračuje sa počúvaním Iron Maiden, nechýba exorcizmus, navštívime koncert Satannicy na Štedrý deň, budeme liezť po neónových svetlách na výškovej budove, cicať krv z panny a tak ďalej, a tak podobne. A možno občas niekto zomrie. Až do finále, ktoré možno pripomenie niečo z Ghostbusters. Nepôjde ale o nič menej, než o záchranu sveta. Osobne mi vizuálny ani rozprávačský štýl k tejto tematike skoro vôbec nesadol, ale je to tak úžasne od veci, že sa tu nedá hovoriť o priemere, i keď hodnotenie by tomu mohlo nasvedčovať. Ako diváci si máme uvedomiť, že v tom pekle už dávno žijeme a žiaden príchod antikrista na tom nič významné nezmení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Satanská horrorová komedie o knězi, televizním okultistovi a zfetovaném metalistovi, co se snaží zabránit příchodu Antikrista. Obzvláště kněz, co chce páchat veškeré zlo, které je možné, je super postava. de la Iglesia již tehdy ukázal, kam se bude jeho podoba spojení humoru a horroru ubírat. Velmi příznivým směrem, kdy se budete uculovat celý film, i v docela horrorově vypjatých a napínavých scénách. Nic, jdu sehnat nějakou tu panenskou krev. 3.5* ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Den Bestie nepostrádá nosný nápad, originální námět ani výtečné momenty. To co postrádá je tempo v několika scénách a především více využitý potenciál. Z tak výborného nápadu se prostě dalo vytřískat mnohem více. Ovšem i tak vznikl výtečný snímek, z kterého takřka v každém momentu ční o kolik mohl být lepší. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Ach, kluci-trio jsou pusinky, ale občas to přece jen nefunguje přesně tak, jak bych si představovala. Většina těch opravdu vtipných věcí je taková nenápadná a nenucená, čímž se jenom stupňuje míra, jakou mě baví. Závěr ovšem to tempo opravdu ztrácí a nejsem si jista, jakýže to mesidž jsme měli pocítit, když kněz odhrne krabice a spatří to, co celou dobu hledal a chtěl zničit. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Velice povedená zábavná komedie s horororvými prvky o tom, jak kněz hledá satana. Za pomoci prodejce metalové muziky a televizního showmana se vydávají najít místo zrození ďábla. Kněz, který udajně podepsal duši peklu se snaží co nejvíce hřešit...Tahle vážně pěkně dementní trojka vás zaručeně pobaví po celou dobu. V záplavu sračkoidních pokusů o mix komedie a hororu je tohle jedna z těch náplastí na bolístku. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama