Reklama

Reklama

VOD (1)

Po zázračném uzdravení se Peacemaker vrací domů – jen aby zjistil, že jeho svoboda má vysokou cenu. (HBO Max)

Recenze (46)

DD 

všechny recenze uživatele

Po Hawkeyeovi a Boba Fettovi dalsi serial vytazeny absolutne z prdele. Levna, absurdne natazena vata. Ne kazda vedlejsi postava je zajimava, ne kazdy subplot potrebuje 6krat 45 minut prostoru, ne kazda 20ti vterinova scena ma jit ven v 3-minutovem "director's cutu". Chapu ze kvuli stream wars potrebuji vsichni hodiny a hodiny IP contentu, ale tohle bude nakonec kontraproduktivni, viz mizerne starty toho Fetta a Hawka v US sledovanosti. ()

KHkomiks 

všechny recenze uživatele

Gunn to fakt umí, krásně pracuje s příběhem , pracuje s postavami, dělá to pěkně ujeté a černo humorné. U Gunna je vidět ,že do svých filmů a teď i seriálu dává srdce a hezky po svém, tak to má být. John Cena se skvěle hodí na roli Peacemakera,což už dokázal v Suicide Squadu, jeho postava mě tam osobně bavila nejvíce, tragický antihrdina, hlupák,ale přitom sympaťák. Těším se na další díly! ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V pohodě rozjezd, zdaleka není tak vtipný jako Gunnův The Suicide Squad, polovina vtipů působí ohraně a prvoplánově, ale celkově to funguje dobře, John Cena jakožto Peacemaker to kupodivu dokáže utáhnout, ale i ostatní postavy mají co dělat a každá má nějak rozjetý svůj příběh, takže na nudu to nevypadá. Zpočátku pomalejší, pak se to ale rozjede a finále stojí za to. 6.5/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad poprvé v životě jsem dokoukal úvodní znělku seriálu celou a pozorně sledoval. Prostě nečekané. To ale nic nemění na tom, že Pissmaker (ne to není překlep) byl kretén už ve filmu a nechápu proč by měl mít seriál. Casting je frekshow (tlustá užvaněná machna je mega-fuj). Potěšil prakticky jen T-1000 a Rajiv z Outsorced. Humor… tedy pokus o humor je spíš vrchol trapnosti maskovaný za neustálé trapné žvanění. Pozn.: když už plácali peníze na digi-zvířátko, tak to mohl být alespoň Kingshark. Ten by seriál možná zachránil. Pozn.: proč i souboje působí jako parodie? A nezachraňuje to ani “erkový rejting”. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sebevražedný oddíl, mě nijak zvlášť neohromil a ani postava Peacemakera na mě neudělala moc velký dojem. Takže vznik seriálu mě zajímal pouze jakožto produkt Gunna...tvůrce o dost zdařilejších Strážců galaxie. Nu a ejhle, kdo by to řekl, že Peacemaker bude s přehledem konkurovat mým oblíbeným The Boys. První epizoda a najednou mi Cena nepřipadá jen jako přehrávající nasvalená držka, ale jeho perverzní vprdeli-osinovitost je opravdu vtahující. Plně ho vystihuje anglický výraz douchebag (kokot, (pa)blb, kretén). Pokud existuje obrazový slovník amerických pejorátů, tak by tam u tohoto hesla, měla být velká fotka Peacemakera. Chlápek, se kterým nechcete nic mít, nechcete ho potkávat, ale z pozice diváka vás jeho vysírání všech kolem baví. Zlášť, když často sklidí mnohem víc výtrusů, než zasel a dostává vcelku čočku. Což diváka přiměje k sympatiím, protože jeho postava není napsaná jako bezcharakterní hajzl. Gunn ho obklopil vcelku ok týmem a zápletka rýsující se na konci, vypadá moc dobře. No a pak je tady Orlouš.... . Gunnova poznávací značka. Zvířecí "charaktery, které jsou naprosto precizně vizualizované a mě osobně ukrutně baví. Za mě je první epizoda Peacemakera lepší než celý Sebevražedný oddíl, takže si jdu šlehnout druhou dávku a budu doufat, že se to nepodělá. Pokud bude druhá epizoda taky takto vymakaná, tentokrát dám full stars. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)
  • Peacemaker (John Cena) řídí automobil Mercury Comet z roku 1976. (NiWi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno