Reklama

Reklama

VOD (1)

Po zázračném uzdravení se Peacemaker vrací domů – jen aby zjistil, že jeho svoboda má vysokou cenu. (HBO Max)

Recenze (46)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad poprvé v životě jsem dokoukal úvodní znělku seriálu celou a pozorně sledoval. Prostě nečekané. To ale nic nemění na tom, že Pissmaker (ne to není překlep) byl kretén už ve filmu a nechápu proč by měl mít seriál. Casting je frekshow (tlustá užvaněná machna je mega-fuj). Potěšil prakticky jen T-1000 a Rajiv z Outsorced. Humor… tedy pokus o humor je spíš vrchol trapnosti maskovaný za neustálé trapné žvanění. Pozn.: když už plácali peníze na digi-zvířátko, tak to mohl být alespoň Kingshark. Ten by seriál možná zachránil. Pozn.: proč i souboje působí jako parodie? A nezachraňuje to ani “erkový rejting”. ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele, za mě dobrý. Fakt super start. Takovejhle dobrej začátek neměl ani jeden seriál od Disney/Marvel - takže ať to vydrží (ne, vážně ta úvodní scéna z TFATWS nestačí na celý tenhle díl), A ten Cena mi už tolik nevadí. Super "džouky", perfektní hlášky, skvělé narážky, zajímavý casting. Takový The Boys, akorát Urban není takovej debil :-D ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Nemám problém a je to docela výborná prdel. Speciálně nový maskot Peacemakera je naprosto fantastický. Je to pilot, který člověk chytne a přimělo mne to ke sledování dalších dílů. Jednu hvězdu ubírám nicméně za a) za to, že některé vtipy byli příliš natahované b) rozhodně mi přijde, že s určitými politickými zprávami příliš mlátí diváka přes hlavy viz nesnesitelná scéna s Harcourt, tam je kritika na místě. Uvidíme, co dál. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prerasteny tutko s "daddy issues", nastastie s nulovou sensitivitou voci sucasnej "korektnosti" si ma tym trosku naklonil. Vykradnuty joke o tehotenstve a potrate od Sarah Silverman v zasade celkom sadol. A Eagly je vitany WTF-pet. Spolu so super silnou fitnessackou Annie Sturphausen. Mozno vsak serial prinesie trocha vtipu do tejto inak ubohej a kinematograficky vyprazdnenej super-hero doby. 55% Kazdopadne respektujem Cenov input, vtip a usilie...chlapak sa drzi. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku máme zopakování Sebevražedného oddílu od Gunna pak se posuneme dále. Peacemakera odchytí ženská ze Sebevražedného oddílu a ten jeden maník co na to dohlížel a dají mu akci kohosi zabít a to je v podstatě celý díl akce je zde až na konci . Potěší objímající orel a celkově je to nejlepší postava co tam je naopak ta černoška je nechutná svojí tloušťkou a představa, že má sex s holkou co má tak 50 kilo mě děsí . ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Peacemaker (John Cena) řídí automobil Mercury Comet z roku 1976. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)

Reklama

Reklama