Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Úžasná kombinace všech znaků lidské osobnosti. Hláška Jeta Liho "No killing anymore" vejde do dějin filmu. Režisér vynikajícího Kurýra nám naservíroval další neuvěřitelně kvalitní snímek, který budete mít rádi. Stává se z něj sakra skvělý režisér! Každý charakter je zde něčím vyjímečný a to je jen a jen dobře. To ani nemluvě o choreografii soubojů, které jsou ty nejlepší z poslední doby. Dobrá práce!!! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dávali ste niekedy možnosť tomu, že sa legenda ako Freeman a niekým často opovrhovaný akčný herec Li stretnú v spoločnom a dokonca veľaúspešnom a dokonca akčnom projekte? Ale áno! Skvelý akčný nárez v podaní Jeta a nemenej dramatická a citová línia robia iný rozmer akčného žánru filmu so skvelým nápadom robia z neho úplnú bombu a obrovské prekvapenie! 90%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scenár akčnej drámy "Danny the Dog" je poriadne za vlasy pritiahnutá somarina. Príbeh o bojovom otrokovi, čo na slovo poslúcha svojho pána, pouličného gangstra, je nereálny, naivný, nelogický. Na to som si však už, za tie roky, v spojitosti s menom Luc Besson zvykol. Výborné je nasnímanie bojových choreografií. Sú svižné a hodne surové. Tiež tomuto snímku veľmi pomohol Morgan Freeman, ktorý si tu zahral postavu slepého ladiča klavírov. Je to najlepší afro-americký herec. *** ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem kývla, jen abych nazarmoutila mládě, které mi ho vnutilo, protože Jet Li a vůbec tahle parta, nic proti, ale fakt mě to moc neoslovuje. O to větší bylo moje překvapení, že je to téměř pohádkový film. Rozhodně ve smyslu vymezení dobra a zla v přesných konturách: Hoskins - zlý "chovatel"- násilí na jedné straně, Freeman - hodný slepý ladič - hudba na straně druhé. Uprostřed toho všeho "pes" Danny, který se musí rozhodnout. I když se racionálno ve mně vzpírá myšlence, že si otrhance z ulice někdo lážo plážo vezme domů, smutné psí oči Jeta Li by udělaly lidumila i ze slepého :-)). ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších Jetových filmů a to do toho počítám jeho hongkongské pecky. Jestli je Fist of Legend geniální ukázkou jeho bojových schopností tak pak nevím co je Unleashed. Bessonovi a Leterrierovi se povedla skvělá věc film nemá takovej ten americkej nádech a občasnou hongkongskou infantilnost a stupiditu zato je nahrazen francouzskou depkou. Obsazení je geniální a jak je u Bessonových filmů s Jetem zvykem (no oni jsou jen dva :-) dočkáme se perfektního hlavního hajzla, jo Bob Hoskins je opravdu svině a úplně jsem toužil aby mu Jet rozkopal ten jeho ksicht. Morgan Freeman je Morgan Freeman a to stačí nic víc snad psát nemusím (pro natvrdláky tím myslím že je geniální) a Jet Li to je radost se na to koukat. Dělá dost brutální tríčky a má u toho dost nepříčetný ksichty a když je zrovna klidnej tak se mi jeho hereckej výkon líbil. Kdo má nějaký výhrady tak ať se jde bodnout. :-) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Při natáčení v Glasgowě se kolem štábu zásadně zvýšila koncentrace okounějících usedlíků čínského původu, kteří toužili využít nečekané příležitosti spatřit ve své nové domovině Jeta Li (Danny), jednu z největších hvězd té staré. (NIRO)
  • Pri autonehode je na podvozku auta možné vidieť pripevnený plech, ktorý slúži na prevrátenie auta pri nájazde na rampu. (zuzulatomas)
  • Tento akčňák stál 45 mil. amerických dolarů a za první tři dny (13.–15. 5. 2005) promítání si v severoamerických kinech vybojoval 10,9 milionu. Celkové tržby byly 24,5 mil. dolarů, ty celosvětové pak v součtu 50,9 mil. (imro)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama