Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(4)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvyrovnanější, nejnápaditější a bez problémů i nejlepší sezóna. Nedoufal jsem, že se z hroutícího se přívažku klasického AHS ještě může vyklubat něco, co mě dokonale překvapí, ale stalo se. Všechny čtyři příběhy mě baví, ani v jednom případě se nejedná o premisu s přetaženou expozicí a chybějícím koncem. Nejvíc si vážím toho, že mě i Daphne, jednoduchý příběh, u kterého jsem si myslel, že může skončit jenom jednou pointou, dokázal zaskočit a dokonale přechytračit. Jen tak dál, i kdyby jen jednou za delší čas a na takhle malém prostoru. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série a jediná dobrá zpráva o ní je, že zkrátila počet dílů, takže to utrpení celkem rychle překonáte. Fakt už ani nemám představu, jaké svědomí musí mít člověk, který tyto scénáře zrealizuje do vizuální podoby. Jediná epizoda, která mě trochu zaujala svým konceptem byla Tapeworm, nicméně jestli mě uspokojila? Ne. Všechny čtyři epizody působí lacině, bez špetky nápadu, atmosféry, napětí a spíš tak trochu parodují už párkrát viděné šablony. Takže já se ptám proč. Proč v tomhle "seriálu" ještě pokračovat? Proč se na Murphyho jménu pořád přiživují netalentovaní patolízalové, kteří neumí jedinému dílu dát nějaký originální náboj? Mám takový pocit, že celé tvorbě sérií AH Stories Murphy nemohl přihlížet ani z vlaku. Přitom, když nám on naservíruje jakoukoliv sérii American Crime Story nebo aktuálně rozvětvovanou novou minisérii Monster, je to zážitek se vším všudy. Tak proč se tady furt brodit tímhle bahnem? ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok se s rokem sešel a máme tu zas (pro OG fans AHS) další sérii nenáviděných "Stories". Tvůrci se snaží vykrást kdeco, aby to aspoň trochu fungovalo a dalo se na to koukat - příkladem může být epizoda "Daphne", která působí jako takový Black Mirror z wishe. Vybrat z těchto 4 hrůz nejlepší epizodu nejde protože všechny stojí za h*vno a do pár hodin na ně zapomenete...respektive BUDETE CHTÍT ZAPOMENOUT. Uvidíme jestli se ve 3. sérii dočkáme přídavku v podobě dalších epizod, které se kvůli herecké a scénarstické stávce nestihly (naštěstí) dotočit. Asi se budu opakovat, ale byl bych potěšen, kdyby se na tento koncept Stories už všichni nadobro vy*rali, a dodali nám po dlouhých letech raději kvalitní sérii American Horror Story. Myslím že bychom si to po těch letech zklamání zasloužili. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět v čekání na duhou půli 12. série původního a tentokrát zase výtečného AHS přišli tvůrci již se třetími Stories.. Po minulé relativně okey druhé sérii, které konečně dokázala, že tvůrci mají nějaké náměty, že navíc dokáží fungovat sami za sebe bez odkazování na mateřský seriál a k tomu všemu v jednotlivých epizodách realizovali náměty, které nemohl vtěsnat jako celé série v AHS, protože je přetlačil jiný konkurent.. Třetí série je doposud nejkratší a asi taky nejméně vypadá jako Murphyho hororová série a spíš mi připomíná televizní Black Mirror s větším důrazem na estetiku, ale současně slabší absorbování témat.. Tentokrát tam sice není ani jeden námět, který by mě štval, nebo podkopával nohy původní značce a tvůrci se poučili. Ale taky současně každý jednotlivý díl Vám nic nedá.. Rychle pochopíte okolo čeho se bude točit a už jen čekáte, až celý příběhový oblouk dojede svých mezí. A i když tentokrát kvůli stávce scénáristů dostáváme jen poloviční dávku, nic to nemění na tom, že zbytek by vypadal přinejlepším podobně.. Budiž ale útěchou, že to na pokračování projektu nevypadá a tvůrci se tak mohou zase naplno obrátit k AHS a tohohle nepovedeného sourozence nechat stranou.. 60% ()

Reklama

Reklama