Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Mafiánská pipka zahraná spíše roztomile než dobře Jennifer Tilly(ovou) a naopak velmi přesvědčivá Gina Gershon v roli jakési údržbářky, která čistí odpad tak, že se jednomu otřesou preference, se napřed sčuchnou za účelem radovánek (...dost dobrý..), aby pak vymyslely, že Violetinu páníčkovi, který - ač mafián - je celkem trouba, štípnou prachy. Svižní a příjemní The Wachowski brothers za pěkné 4*. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Moc příjemnej thriller o balíku ukradenejch peněz. Potěšilo mě, že se zde nevyskytuje příliš mnoho postav, to mě v gangsterkách většinou ubíjí, páč si ty jednotlivé gangstery a podrazáky nemůžu zapamatovat a rozlišovat. Nejvíc mě ale bavilo to erotický lesbický dusno, to bylo hodně fajn :) Zkrátka hodně povedenej debut tehdy-ještě-bratrů Wachovských. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +dobře rozehrané napětí, dobře herecky ztvárněné, chválím kameru -slabší obsazení/// Bál jsem se, že to bude nudné. Začátek tomu nasvědčoval. Bohudík mě to dokázalo strhnout a napínavou atmosféru jsem si pořádně užil. Prostě když to někdo umí, tak to jde a ani k tomu nepotřebuje moc prostoru. Jediný co bych možná zmínil (ani ne tak vytkl), tak ten fakt, že postavy mi byly ukradené./// Celkem 73%/// ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Řekněte chlapi upřímně....co může být víc sexy než nádherná ženská ve spoceném tílku s hasákem v ruce opravující odpad :o) Bound je povedená mafiánská hříčka bratrů Wachovských, příběh jednoho kufříku plného špinavých peněz, který má na starost Caesar ( excelentní Joe Pantoliano ), příběh osudového setkání dvou žen. Violet, přítelkyně Caesara( v podání Jennifer Tilly ), co už má pokrk dosavadního života a tak, když přichází šance, proč ji nevyužít. S pomocí Corky ( v podání krásné Giny Gershon ) zosnují plán, ale jak už to tak bývá, ne vždy vše vychází tak, jak si člověk naplánuje, zvlášť, když se zaplete s mafií. Výborné herecké výkony, propracovaný scénář, líbivý vizuál, vše doplněno o povedenou hudební složku, to jsou hlavní klady tohoto snímku. p.s. a jaké, že jsem si vzal ponaučení z tohoto snímku.....pánové, nikdy nepodceňujte lesbičky.... :o) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film od Wachoských mi úplně unikl. Ani bych neřekl, že je od nich. Obsazení je pro mě dost neznámé. To ale filmu nic neubírá. Hlavní protagonistky mají skvělou chemii a jejich role jim dost sednou. Celé se to točí kolem velkého balíku peněz. Jak ho ukrást a kam s ním nepozorovaně utéct? Celé se to samozřejmě dost zamotá. Padne i pár výstřelů. Je to napínavé až do poslední chvíle. Atmosféra je taky super. Dnes už se takové filmy netočí... "Kde jsou ty prachy?!" ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama