Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Znuděná, nelítostným mafiánským životem unavená panička svede sousedku údržbářku.Tu právě propustili z vězení a je shodou okolností lesbička, takže to s tím sváděním nemá až tak složité. Ze sexuální náklonnosti se vyvine jakýsi vztah, ve kterém pokud chtějí pokračovat, musí utéct z dosahu mafiánských kumpánů jejího manžílka a na to potřebují pořádný "balík doláčů". Jako nejjednodušší se jeví obrat právě jeho, protože ve vedlejším pokoji leží ladem kufřík s čerstvě vypranými (obrazně i doslova) dvěma miliony dolarů. Ty čekají na předání mafiánskému bossovi a jsou tak lehce na dosah, ale když se plán nečekaně zvrtne, dostanou se milenky do nervy drásajícího souboje s časem a o vlastní přežití. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Past měla jedno obrovské štěstí, na obrazovky přišla zrovna v době, kdy jsem přestal věřit na dobré filmy. Skvěle propracovaný příběh mě chytl hned na samotném začátku a já tak bez jediné myšlenky sledoval celý film až do konce. Byl jsem zaujat snad každým záběrem a nervózně očekával co se bude dít dál, měl jsem strach o hlavní hrdinky a bál jsem se, abych ještě nebyl zbytečně zklamán. Larry Wachowski a Andy Wachowski již zde ukázali, že jsou mistři ve svém oboru, skvělá práce s napětím, úchvatné spojování audio a vizuální stránky a ještě větší talent při práci s divákem. Jasným vrcholem filmu je pak lesbická scénka, při níž se ve mně probudily snad všechny existující emoce, záviděl jsem těm ženám, ale zároveň jsem cítil odpor, nenáviděl jsem jejich skutek, stejnou měrou jsem se však bál, že spolu budou přistiženy. Opravdu mistrná ukázka toho jak má být natočen thriller. ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol nadržaný, ako prasa. Rajcovné a vypäté lesbické scény dajú zabrať každému správnemu chlapovi. A som rád, že bratia Wachowski neostali len pri zakrytých intímnych partiách a náznakoch, ale čo to aj s krásnych ženských tiel ukázali. Paráda. Po tomto úvode však taktovku začne preberať silný príbeh, napätie a zvedavosť. Všetko vo veľkom hereckom štýle a v atmosfére, ktorá sa dá krájať. 90% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4,5miliónaTržby USA $3,802,260Tržby Celosvetovo $-║ Až je to neuveriteľné ako si bratia Wachowskí zo svojím debutom výborne počali, miestamy až elektrizujúca atmosféra, herecky brilantné zahrané, scenáristicky vypointované, len škoda že takéto počiny nevychádzajú na DVD nosičoch aby človek nemusel čakať na film v TV a ešte do neskorých hodín a pri blbých reklamách potom zaspávať a ubierať si tak dojem s filmu. (...a preto zatiaľ dávam filmu 80% s tým že sa na opätovné vzhliadnutie moc teším a verím že hodnotenie pôjde vyššie) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený minimalistický gangsta thriller nejen o balíku peněz. Skoro celý film se odehrává na ploše dvou vedle sebe ležících bytů, v nichž dvě neskutečně svůdné sousedky Jennifer Tilly a Gina Gershon nejprve rozjedou se sexuální hutností natočeně lesbické hrátky, aby se potom pokusili ojet (o peníze) také charismaticky hrajícího manžela jedné z nich a mafiánka Joe Pantoliana. Na plnej to není, ale bavil jsem se královsky. 85% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)
  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama