Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tenhle film prostě miluju. Nevím, jestli je to krásou Giny Gershon a Jennifer Tilly, jejich společnou lesbickou scénou nebo tím, jak geniálně se jim povedlo okrást mafii anebo vším dohromady, ale podle mě je to super film. Nízký rozpočet, pár herců, čtyři interiéry a co se s tím dá dělat za zázraky. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Šaramantní lesbické dámy uchystají náramně vydařenou past na mafiánské podsvětí. Prvních dvacet minut kolem mě postávala jaká si nejistota hlavně díky hodně pomalému rozběhu a nejasnému nastínění o co tu vlastně půjde. Působilo to na mě jako psychologický rozbor jednoho z lesbických vztahů a tudíž jsme se i trochu vylekal a s nejistotou pozoroval co se bude dít dál. Během několika minut ale vše nabralo potřebné obrátky a do samého konce jsem se již nehnul od přijímače. Odměnou mi tak byl inteligentní scénář s rozmanitou zápletkou - natočený hezky svižným tempem s nepřehlédnutelnými náznaky budoucího kultu jménem Matrix. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to hlavně kvůli opěvovaný žhavý lezbický scéně. Ta byla hned zkraje – obstojná; byť dějově to půspbilo jak z porna (v dobrém slova smyslu). Pak mi ale Wachowští začali servírovat – jak jim já říkám – film „s plánem“, a to bylo moje gusto. Teda až do chvíle, kdy přišel přehmat, který byl podle mě až moc umělý. V té chvíli spadla má nálada na 3*, ale během zbytku děje se zase vyšplhala skoro na 4 a při psaní komentáře mám takovej ten známej hřejivej pocit z dobráho filmu. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 7 | hudba 7 | humor 0 | akce 2 | napětí 3 | pustil bych si znovu 6 ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Gangsterská manželka Violet jednoho dne ve výtahu zatouží po tom, aby její další chlap byla Corky - drsňačka v kožené bundě. Holčičí sex se zdaří, pocit souznění duší taky proběhne a už zbývá jen přilepšit si pro další společný život nějakými těmi pro mafii vypranými papírky, které jsou zaplněny ochrannými prvky a popatlány magnetickým inkoustem. Jenže jejich plán nepočítá s drobností, že gangster, jemuž záhadně zmizely peníze, nehodlá odevzdaně čekat s hlavou na špalku na to, až mu ji jeho chlebodárce milostivě utne. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TEĎ VÍM, CO CHCI. JÁ UŽ CHCI ODTUD PRYČ. JÁ CHCI NOVÝ ŽIVOT. VÍM, NA CO JSEM ČEKALA, ALE SAMA TO UŽ NEZVLÁDNU. POTŘEBUJU TVOJI POMOC, CORKY…“ /// Holka svádí holku a jako chlap voceňuju prostor pro představivost detailů (si moh rovnou napsat, že maj všichni poslat parchanty chrápat!). Braši Wachovští a kameraman dělaj co uměj. A voni uměj, takže stejně dobří jako v sexuálních praktikách jsou i v těch mafiánskejch (tady už stačí tý představivosti míň). Postavy (téměř) nevystrčej prdel z baráku, takže se tady vodehrává až divadelní podrazárna, ve který kromě sexy šťáv teče i krev. Holky klamou tělem, a překvapivě(?) i mozkem. Hlavně z (budoucí) pokerový šampionky Jennifer Tilly su na větvi. Ten její hlas mě bude budit ještě … no nic… Fakt dobrej scénář a zajímavá kamera! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám sbírku podrazů. 2.) Chcu dokázat starý, že se ženskejm nedá věřit. 3.) Thx za titule ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama