Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia časť, ktorej ale stále do plného počtu chýbalo veľa. Prvá polovica s tréningom sa príliš naťahuje, chýbajú jej poriadne dialógy. Druhá polovica je naopak zábavná a štýlová, potešil ma v nej aj návrat jednej známej postavy z Clone Wars. Nerozumiem len tomu, prečo v posledných dvoch epizódach seriál o Boba Fettovi úplne vyškrtol zo scenára hlavného hrdinu. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fanoušci Clone Wars vyloženě plesají, v hrané formě konečně postava Cad Banea s původním dabérem na scéně, naprostá paráda jeho scénka. Též i shledání s Grogu, Lukem a Ahsokou, to je naprosto vše, co si může fanoušek SW přát. Sice se v díle nic moc neděje, ale tyto konverzační díly se samými důležitými postavami světa SW, to všechno vynahradí. Též i Boba je v posledních dvou dílech velmi omezen a někomu to může vadit, mě popravdě ani ne, rozvíjí to nádherně celý příběh. Je to taková příprava na všechny ostatní SW seriály, hlavně asi na Manda a Ahsoku. Jasných 5*. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl Boby Fetta. Je trošku paradox, že v těchto dvou epizodách si Fett ve svým seriálu absolutně nezahrál. Jenže Book of Boba Fett není tak úplně jen o Fettovi, ale o provázanosti s příběhem Mandaloriana a částečně i jako příprava na 3 sérii Mandy. Takže za mě super. Co si ale Grogua vybere, na to si musíme počkat. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co k tomu říct. Výborný návrat k trochu jinému seriálu a upřímně by mi nevadilo, kdyby to takto i zůstalo. Jen je prostě škoda, že si Boba získal takovou pozici, že kdykoliv se k němu vyprávění vrátí, divák je tak trochu rozčarovaný. No, já jen doufám, že se vrátíme k jeho badass charakteru z Mandaloriana, protože tady mi prostě přijde o dost sentimentálnější, než bych u nájemného lovce čekala. Přeci jen, jak ukazuje jiný bounty hunter, tyhle dvě vlastnosti jde velice dobře skloubit dohromady, aniž by se sklouzlo ke zvláštnímu kýči. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Size matters not"...:) pobavil ma "pistolnik" zo starsieho serialu, ktoreho tri serie som nedavno dopozeral - Justified - Timothy Olyphant, totozna postava v inom oblecku. :) Parik Jedi-ov a zeleny kpec - par exotickych postav, ako som spomenul k predoslej casti. Nevyraznu seriu napravaju pridavanim popularnejsich postav. Pomaha to, i ked je to pribehovo pomerne slusny gulas. Inac, nebol to skor mithril chainmail, co dal Bilbo Frodovi? :) I ked z beskaru, pomedzi kruzky nejake ten laser asi prenikne, ci? :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Malý světelný meč, který Luke (Mark Hamill) ukáže na konci epizody Grogovi, je Yodův. Není to originální meč, který používal i během Klonových válek. Ten ztratil během souboje s Darth Sidiusem. V komiksu „Star Wars: Age of Rebellion“, který je součástí kanónu, v části „The Trial of Dagobah“ si Yoda nový meč postaví během svého vyhnanství. Tento meč po smrti svého mistra Luke vezme sebou. (Veskoslav)
  • V kantýně v Mos Pelgu (Freetownu) je v tomto díle vidět jejich nový interiérový prvek: žebra Kryatského draka, kterého zdejší lidé pomohli porazit v druhé sérii seriálu The Mandalorian (od r. 2019). (Sidarius)

Reklama

Reklama