Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Vedl módní impérium a diktoval styl tehdejší doby. Americký návrhář Halston zakusil nevídanou slávu – než se jeho život začal hroutit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Prakticky ve všech směrech další zaměnitelný projekt, tentokrát seriálová podoba extravagantního návrháře. Jediné čím film zaujme a vtáhne je výkon Ewana McGregora, který je jedinečný, oproti všemu ostatnímu. Jinak se jede v klasických kolejích homosexuálního sexu, neřízeného životního stylu, cesty na vrchol a strmý pád. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě skvěle obsazené - McGregor naprostý luxus :) Věděla jsem, že ženy byly paf z toho pána, co udělal klobouk pro paní Kennedyovou - ale že to byl zrovna on - to bylo pro mě zajímavé překvapení :) Seriál má pro mě akorát počet dílů, kdy stihli ukázat, že jednou jste dole a jednou nahoře :) Je to svižné, rychlé, barevné a ta móda - bomba :) ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrné, za což lze hlavně vděčit Ewanovi McGregorovi, který podává v hlavní roli tohoto výstředního návrháře kvalitní výkon. Spolu s tradičně dobrým Billem Pullmanem a velmi věrohodně zachycenou dobou asi to nejlepší, co bych z tohohle zajímavého seriálu vypíchl. Pokud chcete trošku zabrousit do historie módy v USA, rozhodně neváhejte, i když jste možná, tak jako já jméno hlavního hrdiny v životě neslyšeli, těch zhruba 220 minut vašeho života, za to rozhodně stojí. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Jsme banda gayů, grázlů a nevyzrálých holek, Zapadáš sem."  Bohémský Háčko v raketovém rozletu módním světem plným lesku, luxusu, koksu, prachů a sexu. Ewan McGregor byl pro tuto roli dobrou volbou a byl v ní skvělý! ッ Jen škoda, že ta jízda nebyla delší.  "Kam to bude? Kamkoliv. Prostě jen jeďte." ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na téhle minisérii mě nejvíc zaráží ten povyk,který vzbudila jakožto další Murphyovka.Ano,Murphy k tomu napsal scénář a Halston byl gay,excentrik a ke svým blízkým se nejednou zachoval jako kokot,ale to je tak nějak všechno.Halston - seriál je jinak uhlazený až běda a vůbec ničím nevybočuje z klasických životopisných filmů/seriálů.A ono to bude nejspíš tím,že Halstonův život nijak extra nevybočoval z životů jemu podobných celebrit,takže tu máme obvyklé drogy,alkohol,večírky atd atd.Nic co by sme neviděli jinde.Řemeslně je to každopádně velmi dobré,solidně zahrané a bavilo mě to sledovat po celou dobu.Jen v tom hodnocení prostě nemůžu jít výš.Možná kdyby šlo o klasický dvouhodinový film,který by měl stejnou vypovídající hodnotu...70% ()

Galerie (112)

Zajímavosti (1)

  • Scéna, kde sa jedna z postáv (žena) zasekne vo vetracej šachte smerom do klubu – v skutočnosti sa stal podobný prípad, kedy niektorí podvodníci využívali dôveru niektorých Newyorčanov, ktorí sa chceli dostať do Clubu 54 a predávali im mapky podzemného metra, ktoré už nebolo využívané a dalo sa cez neho dostať až do Clubu 54. Žiaden tento systém podzemných tunelov nebol napojený na klub. Osudové sa to stalo jednému mužovi, ktorého v jednom takom podzemnom tuneli našli, mal na sebe smoking a mapku, ktorá ho mala doviezť do klubu. (etienne)

Reklama

Reklama