foto

Jason Kravits

  • nar. 28.5.1967 (53 let)
    Passaic, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Laura Gets a Cat
2016 Madoff (TV film)
Syoopeo peulenjeu
2013 Casse-tête chinois
Twenty Million People
2011 Správci osudu
2010 Edgar Floats (TV film)
Hezké vstávání
Na shledanou v září
V lepší společnosti
2009 True North
2008 Co se vlastně stalo
2006 Bloudící duše
2005 Šoféři
2004 Stepfordské paničky
2002 Pomoc!!! Já mám rande
What Leonard Comes Home To (TV film)
2001 Listopadová romance
Opoparchant
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
Tanečnice od Modrého leguána
1999 Jackie's Back! (TV film)
Modrý blesk
1995 Mort the Traffic Guy: Mort Bags It
1994 První liga 2

TV seriály

2020 Náš malovaný prezident (TV seriál)
The Economy (S03E02)
Impeachment (S03E01)
Goldbergovi (TV seriál)
Pretty in Pink (S07E23)
2019 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Nástrahy konkurence (S12E17)
2018 Instinct (TV seriál)
Flat Line (S01E06)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
What Big Ideas (S02E04)
Kevin si počká (TV seriál)
Fight or Flight (S02E15)
StartUp (TV seriál)
Guerilla (S03E03)
2017 Malý Sheldon (TV seriál)
Nášivka, modem a Zantac (S01E06)
Teta Mick (TV seriál)
The Hotel (S02E01)
The Country Club (S01E07)
2016 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy jde do hotelu! (S02E08)
Kimmy na kolečkových bruslích! (S02E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Masakr u soudu (S05E11)
Mrtvá zóna (S05E10)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Pohřešovaná (S01E03)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy a milostný trojúhelník! (S01E10)
Kimmy neumí matiku! (S01E08)
2014 Deadbeat (TV seriál)
The Comedium (S01E04)
Married (TV seriál)
Uncool (S01E04)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Changes (E22)
Dinner (E21)
Brandon (E20)
další epizody (5)
Černá listina (TV seriál)
Dr. James Covington (č. 89) (S02E03)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Výšiny na dosah (S01E12)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Teammates (E06)
Interns (E05)
Dallas (TV seriál)
Blame Game (S02E06)
Venomous Creatures (S02E02)
Smash (TV seriál)
Musical Chairs (S02E07)
The Fringe (S02E06)
The Read-Through (S02E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Inside Jobs (S03E13)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Burt Micva: Muzikál (S03E21)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Vzhůru a kupředu (S02E22)
Bod zlomu (S02E18)
Dobrá manželka (TV seriál)
Naprostá lež (S03E20)
2011 Larry, kroť se (TV seriál)
Palestinian Chicken (S08E03)
2010 Gravity (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Domov je tam, kde si pověsíš své pouzdro na pistoli (E11)
Chirurgové (TV seriál)
Soucit s ďáblem (S05E12)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Třídní sraz (S03E05)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Úsměv (S07E03)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ošklivá slova (S04E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zlo (S05E17)
Přátelé (TV seriál)
Poslední epizoda (S10E18)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
V osm hodin v Oáze (S03E05)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Public Servants (S05E22)
Poor Richard's Almanac (S05E21)
Home of the Brave (S05E19)
další epizody (9)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Friends and Ex-Lovers (S05E10)
The Deal (S05E09)
Show and Tell (S05E06)
další epizody (11)
1999 Advokáti (TV seriál)
Day in Court (S04E10)
Bay of Pigs (S04E09)
Committed (S04E08)
další epizody (6)
1998 Becker (TV seriál)
LateLine (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Remember WENN (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1982 Powerhouse (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 I've Got a Secret (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky