Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Vliv Tima Burtona je znát, na první pohled zaujme lehce morbidní a ujetá výtvarná stránka projektu ovlivněná gotickým stylem. Velkým kladem je obsazení zajímavé a především charizmatické Jenny Ortegy, která se snad pro roli Wednesday narodila, typově do role výstřední, uhrančivé outsiderky dokonale zapadá - navíc  si roli užívá a zaslouženě seriálu vládne, dává mu "švih". Projekt limituje scénář, který od začátku dává jasně najevo, že cílovou skupinou diváků mají být teenageři. Zatímco v první půli byl přesah pro jiné věkové kategorie výraznější a díly jsem si víc vychutnával, druhá půle dojem komerčního projektu pro "náctileté" spíš zvýrazňuje. a sestupný dojem nezachraňuje ani finále. Přesto - vzhledem k trvalé přítomnosti Ortegy na place - nemám nejmenší problém s obhájením čtvrté hvězdičky. Celkový dojem: 75%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně přehypované, ale samozřejmě nikomu neberu, že naprosto hřeší na Harryho Pottera a bere vše alespoň náznakem podobné tématem. Jenna Ortega je vycházející hvězdnička, která si naprostým právem získává v Hollywoodu veškerou pozornost, v čemž ji role Wednesday nakopla do obřích výšin. Naopak bych nepřeceňoval tvůrčí roli Tima Burtona, což je jeden z těch vyšeptalých režisérů, co posledních 10 letech už nemá bohužel co nabídnout. Tři hvězdy za obvyklou netflixovskou natahovanost...pět, šest dílů by bohatě stačilo.. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Jenna Ortega! Inak celkom vkusne krotená bizarnosť, ktorá dopláca akurát na nemalú predvídateľnosť vo finále, kedy je jasné, že rozuzlenie, ktoré nám tvorcovia ostentatívne pchajú pod nos, je úmyselným zavádzaním diváka a že všetko bude nakoniec inak. A keďže tých postáv nie je toľko, aby sa z toho nedalo vyznať, páchatelia sú jasní pár epizód pred úplným koncom... ale inak dobre... hlavne teda, lebo Jenna Ortega! ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to sice natočeno hezky a Jenna Ortega se touto rolí skutečně zviditelnila, ale seriál trpí mnoha problémy. Ten první je subjektivní a celou dobu mi přišlo, že je to strašně pozérský seriál, ale tento problém mám s celou Adamsovou rodinkou. Celá škola má MacBooky a iPhony a celé to působí jako takový Disneyland. Scénář občas pokulhává a některé díly včetně závěru byly podprůměrné. Taneční scénka se stala kultovní, seriál se zaplatil a další série už jsou na řadě. Ale že bych z toho byl unešený? To teda ani náhodou. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem psal v komentářích / recenzích, devadesátková Wednesday Christiny Ricci pro mě zůstala nepřekonaná, přestože bez mučení uznávám, že Jenna Ortega byla podle mého názoru skvělou a velmi schopnou volbou. Problém první sezóny spočíval zejména v osobách scénáristů, protože mě příběh nedokázal pořádně zaháčkovat a později se pro mě nezvládl udržet ani v lehkém nadprůměru, protože se pod líbivou slupkou neskrývalo nic jiného než obvyklá středoškolská romance a nějaký ten vykradený nápad. Scénáristům se časem dokonce podařilo dosáhnout stavu, kdy už mě nezajímala ani titulní hrdinka, a to je pro mě Středa dlouhodobě mou nejoblíbenější členkou Addamsovy rodiny. Pokud jde o mě, šlo o promarněnou příležitost a myslím, že je to fakt škoda. / Poučení: I skvělý herec se může dostat do problémů, když nemá co hrát. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (31)

  • Keď Wednesday konfrontuje Vec s tým, že ju sledujú, Wednesday sa domnieva, že ju rodičia špehujú, ale Vec napíše slovo "Worried" pomocou prstovej abecedy v americkom posunkovom jazyku. (molcan2)
  • Uriášův vrch (Uriah's Heep) odkazuje na slavnou britskou rockovou skupinu založenou roku 1969 – Uriah Heep. (OJan)
  • Hudba na violoncello, která hraje na konci epizody, je „Nothing Else Matters“ od Apocalypticy. Při odhalení sochy pak hraje skladbu „Allegro Non Molto“ od Antonia Vivaldiho. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama