Reklama

Reklama

Obsahy(1)

River Cartwright je vypuzen z MI5 a ocitne se na místě horším než očistec, na smetišti neúspěšných špionů ve Slough Housu. (Apple TV+)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele

Těžko soudit z prvního dílu. Náběh to má zajímavý, jen mi vadí ta černobílost postav (hajzlík se drží "nahoře", ten hodňoučký je dole a v tom nejzavšivenějším špionském zapadákově). Doufám, že se nějak projeví šéf, zatím působí jako alkoholik bez schopností. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otvíráky seriálů povětšinou hodnotím třemi kousky, protože často není jasné, jestli se situace vyvine směrem ke kladným nebo záporným hodnotám. V tomto případě jsem udělal výjimku, protože tuším, že s těchto zatuchlých kanclů by mohlo vzejít něco zajímavého. Po první epizodě jsem tedy zatím spokojen nejen s hereckým obsazením ale i s příběhem. / Poučení: Třiď odpad, ať to za tebe nemusí dělat tajná služba. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pokud tohle mělo navnadit se dívat dál, tak nenavnadilo. Začátek je velice slibný (evidentně dynamické scény točit umí), pak se ale začne scénář plácat na místě a z toho co je na obrazovce vidět toho moc nedává smysl (kdo dělá co a proč). Navíc ty bizár postavy “speciálního oddělení”… Herci jsou OK, ale charaktery? Nevidím to slibně. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Potenciál z toho čpí jak Oldmanovo nohy v děravejch ponožkách. Po úvodní dvacetiminutovce tomu ale dějově spadne řetěz. Tři a půl. S tím, že věřím (a doufám), že se bude přece jenom zaokrouhlovat nahoru. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama