Reklama

Reklama

VOD (1)

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (74)

bourec 

všechny recenze uživatele

Všude se píše, že hvězdička Ruby stoupá. Herecky to tady Rose zvládá výrazově stejně, jako ve filmu Doorman. Doslova není poznat, že je to jinej film. Prkennej, rádoby drsnej výraz. Navíc tenhle film je ještě o kousek horší. Druhá věc, která mě zaujala, byla úplně příšerná hudba. Fakt tohle někdo práskne do filmu. Za třetí je ve filmu hrozná akce. Což na akční film je dost problém. Prostě ve všech směrech špatnej film. 30%. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že v případě tohoto akčního béčka se zde na něj valí až zbytečně přísná kritika. Tím samozřejmě netvrdím, že je to nějaká super zábavná jízda, nicméně v rámci možností tvůrců, herců a rozpočtu se jedná o snesitelnou a záživnou podívanou. Vše je zde tedy prakticky ve všech ohledech opravdu docela naivní, hlavně co se zápletky a akce týče, ovšem divák s tolerantnějším přístupem, který na to bude navíc připraven, se nudit rozhodně nemusí. Celé to má totiž svěží spád, nějaký ten zvrat a akce je poměrně dostatek. Jak jsem ale již zmiňoval, především na oné akci je znát výrazně slabší rozpočet, nehledě na to, že i bez financí se dá zpracovat daleko dynamičtěji, přehledněji a nápaditěji, než se tomu stalo zde, a vzhledem k tomu, že se tu tvůrci vzhledem ke komerčním ambicím nemuseli ohlížet ani na rating, tak minimálně mohla být daleko nekompromisnější. Další filmové prvky, jako napětí, emoce, či atmosféra tu každopádně nefigurují vůbec, no a co se podrobněji postav a herců týče, tak za mě obstála snad jen Ruby Rose, a to jak svým výkonem, tak zajímavostí své postavy, ostatní působí opravdu ryze béčkově, nevýrazně. Jinak stejně jako mnozí ostatní příliš nechápu tu přemrštěnou stopáž, spousta scén je tam úplně zbytečně, takže jejich vynecháním by se to klidně mohlo dostat na klasických snesitelných devadesát minutek a mnohé dojmy a následné reakce by to též jistě změnilo k lepšímu. V rámci akčních béček si každopádně stojím za tím, že se o až tak nepovedený snímek nejedná a já se v rámci možností zkrátka docela i bavil. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Snímek bych před shlédnutím považoval vzhledem k velmi nízkému hodnocení za totální fiasko. Ovšem taková katastrofa to rozhodně nebyla. Akce je zde požehnaně, tempo je nastaveno tak akorát. Stopáž uteče fakt rychle až jsem se divil. Za mě byla akce opravdu dobrá. S čím jsem měl menší problém byla samozřejmě stupidita teroristů a v konečném důsledku i docela lhostejnost s jejich osudem. Navíc aby nějaký vévoda masakroval elitní žoldáky? To mi taky přijde dost nereálné. Ve výsledku se ale jedná o průměrné béčko, které by si založilo alespoň 50%. ()

Kubelle 

všechny recenze uživatele

Hele jako ono to docela funguje. Místy to bylo teda trochu hloupý, to se musí uznat. A taky mi asi úplně nedošla ta hlavní zápletka ohledně hlavního hrdiny, že je vlastně i on psychopat a tedy i vlastně docela záporák. Kdyby ten film vyšel v devadesátkách a v hlavní roli by byl Bruce Willis v bílým tilku, tak by to byla pecka. Celou dobu mi přišlo, že se spíš dívám na smrtonosnou past a s tím jsem byl docela spokojen. Za mě dobrý ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

dobře obsazený,ale jinak zoufale nudný a v mžiku zapomenutelný akčňák,který nefunguje ani jako bezmozková aktivita.Ruby Rose opětovně dokazuje svůj nesporný netalent a klidně tu mohl místo ní hrát kdokoliv koho maminka ostříhala podle hrnce.Na druhou stranu ale do podobných céčkových filmů vlastně celkem zapadá...10% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Druhý film společnosti Netflix z roku 2021 s termínem Red Notice v názvu. Tím druhým je Red Notice. (gavosh)
  • Vila, ve které se na konci filmu koná „svatba“, je opravdu na Mallorce. Konkrétně je to Muzeum Son Marroig u vesnice Deià a běžně se tu svatby pořádají. (Ficik)

Reklama

Reklama