Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nevtipná komédia na úrovni ženského remaku Ghostbusters. Akurát tentoraz tu sú len dve hnusné a nevtipné ženy. Mužských postáv tu je minimum a tých pár je odsúdených do úloh trápne prehrávajúcich zloduchov alebo dementných komických postavičiek. Jedine Jason Bateman dokázal toho zloducha so srdiečkom na správnom mieste akotak uhrať. Trailer vyzeral celkom vtipne, takže po skončení filmu som si ho pustil znova, aby som zistil kam sa vytratili všetky vtipy. Vo filme pôsobia nejak slabšie a žiadne iné sa už vôbec nevydarili. Sem tam poteší nejaká menšia akčná scéna. Nie je to nič extra, ale akcia je rozhodne jedinou zložkou, ktorá sa aspoň trochu blíži k priemeru. Nepáči sa mi tento typ ženských komédií v ktorých sú chlapi len za dementov. V starších filmoch síce mali ženy menší priestor, ale rozhodne neboli vykreslené ako tupé kravy. 2/10. ()

incognito 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem se rozhodnout jestli 1* nebo 2*. Ale je to nakonec jasná 1*. Nevtipné, nudné až blbé. Před filmem by mělo být varování, že film lze sledovat pouze ve vypolstrované místnosti , protože hrozí že než na to koukat budete raději tlouct hlavou o zeď. Chápu, že Netflix po odchodu velkých studií na své streamovací platformy potřebuje zaplnit tu svou originálním obsahem, ale tohle snad raději ne. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol nevkusu. Proč tam vlezla herečka tak nadaná, jakou Spencer je? Však má Oscara a jednu nominaci. Tohle je pod její úroveň, přesně na takové, na jaké se naopak pohybuje Melissa McCarthy. Tu ženskou nenávidím a každým jejím dalším filmem je to silnější. Není vtipná, nehraje ani průměrně a neumím si představit člověka, co jí má rád. Vrcholem týhle trapárny (jinak se to fakt nedá nazvat), je pak scéna ze začátku filmu a talířem syrových kuřecích prsou. Ale šmajchlování s chlápkem, který má místo rukou krabí klepeta (nekecám), je hned na druhém místě. Při sepisování ročních nejhorších filmů se určitě na Thunder Force mnohokrát vzpomene. Tohle fakt nejde... ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Film ztrácí veškeré tempo přibližně po 20 minutách a když má začít akce a z hlavních protagonistek se stanou superhrdinky, film usne. Humor založený na trapnosti hlavních postav už mě v dnešní době taky moc nebere. "Spotřební" VOD komedie, která nepřináší nic nového... v horším případě nepřináší nic. Něco jako papír do tiskárny a ztráta času. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Asi to má tak málo percent len kvôli dvojici hlavných herečiek. Niekto ich filmy nemusí. Ale sem tam má aj taká Melissa fakt dobrú komédiu. Tu dávam hviezdičku za dabing a skvelý vyber pesničiek. Filmov o superhrdinov je veľa ale tento je slušný priemer a určite nie odpad. Takisto bolo dobre vidieť J. Batemana po dlhšiej dobe v komédií. 3* ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • "Surové kura boli v skutočnosti na tenké plátky nakrájané hrušky ošetrené kyselinou citrónovou a potravinárskym farbivom," potvrdil režisér Falcone. Melissa McCarthy dodala: "Vedela som, že je to hruška, ale bolo veľmi ťažké nepredstaviť si, že je to surové kura." (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo 25. septembra 2019 v Atlante v štáte Georgia a skončilo 10. decembra 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama