foto

Lída Baarová

  • nar. 7.9.1914
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 27.10.2000 (86 let)
    Salzburg, Salzburg, Rakousko

Zajímavosti o tvůrci (38)

<< předchozí 1 2

Herecká filmografie

Filmy

1957 Batalion stínu
Krvavá rapsodie
Nebe v plamenech
1956 Cesta snoubenců
Strach
Všichni jsme důležití
1955 Míšenka
1953 Darmošlapové
Soucit s padlými
1951 Nevinní musejí platit
Pomsta bláznivé ženy
1950 Milenci z Ravella
Náklaďák
1944 Pekařka
1943 Její cesta
Kněžský klobouk
Mě neoklameš!
Nosorožec
Půvab
1941 Paličova dcera
Turbina
1940 Artur a Leontýna
Maskovaná milenka
Za tichých nocí
Život je krásný
1939 Dívka v modrém
Ohnivé léto
1938 Hráč
Legenda lásky
1937 Lidé na kře
Netopýr
Panenství
Zlomená křídla
1936 Komediantská princezna
Meziaktí
Zrádce
Švadlenka
1935 Barkarola
Muž přes palubu
Poručík Bobby, čertův chlapík
1934 Baby
Dokud máš maminku
Grandhotel Nevada
Na růžích ustláno
Pokušení paní Antonie
Pán na roztrhání
Zlatá Kateřina
1933 Její lékař
Jsem děvče s čertem v těle
Madla z cihelny
Okénko
Sedmá velmoc
1932 Funebrák
Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
Malostranští mušketýři
Růžové kombiné
Zapadlí vlastenci
Šenkýřka „U divoké krásy“
1931 Kariéra Pavla Čamrdy
Obrácení Ferdyše Pištory

Dokumentární

2016 Zkáza krásou - herec, a.z.
2014 Filmy pod taktovkou FOK - a.z.
2013 Příběhy slavných (TV seriál) - a.z.
Ta, která odmítla Hollywood (S13E02) - a.z.
2012 Stopy, fakta, tajemství (TV seriál) - a.z.
2011 Inventura Febia (TV seriál)
Otakar Vávra a Lída Baarová (E08)
2010 Lída Baarová – Dáma v modrém (TV film) - a.z.
2001 Hitlerovy ženy (TV seriál)
2000 Příběhy slavných (TV seriál)
Herec Karel Höger (S01E20)
1996 Hitlerovi muži (TV seriál)
1995 Muž s velkou klikou (TV film) - a.z.
Sladké hořkosti Lídy Baarové (TV film)
1991 Joseph Goebbels gesehen von dem Ufa-Star Lida Baarova (TV film)
1990 Vstaň a jdi dál (TV film)
1941 II. Filmové žně
1939 Zajatý hlas
1936 Jak se dělá film

Host

TV pořady

1997 Úsměvy (TV pořad)
1995 GENUS (TV pořad)
1994 Na vlastní oči (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(230)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace