foto

Gordon Clapp

  • nar. 24.9.1948 (70 let)
    North Conway, New Hampshire, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dokonalý muž
Peter and John
2010 Grind, The
2009 Golden Door
Poslední cesta (TV film)
2006 Trailer Talk
Vlajky našich otců
2004 Sure Hand of God, The
2003 Fast Cars & Babies
2002 Půlnoční míle
Sluneční země
2000 Krvavá volba
Osudové podezření
1999 Carrie 2
Splendor Falls
1997 Odznak zrady (TV film)
1996 Morrisonovy vraždy (TV film)
1995 Her Hidden Truth (TV film)
Opuštěná a podvedená (TV film)
1994 April One
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Kiss of a Killer (TV film)
Pouta lásky (TV film)
Rodina cizích (TV film)
1991 Horečka (TV film)
Operace Žralok (TV film)
1990 Blind Faith (TV film)
Rodina špionů (TV film)
Secret Life of Archie's Wife, The (TV film)
1989 Anatomie pana člověka
Malé oběti (TV film)
Private Capital, The (TV film)
Termini Station
1988 Osm mužů z kola ven
1987 Matewan
Vražedný stisk (TV film)
1986 Lidská práva (TV film)
1985 Tak si jdi (TV film)
1984 Other Kingdom, The (TV film)
1980 Návrat do Secaucusu
1979 Běžec

TV seriály

2017 Chicago Fire (TV seriál)
It Wasn't Enough (S06E01)
Carry Their Legacy (S05E19)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
The Beating Heart (S04E10)
Jak prosté (TV seriál)
Vražda ve hvězdách (S05E04)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Regarding This Wedding (S04E05)
You Know Where to Find Me (S03E20)
Forgiving, Relentless, Unconditional (S03E18)
další epizody (4)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Always (S03E01)
A Heavy Weight (S02E19)
2013 Mob City (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Z-Z-změny (S02E01)
2008 Seznam ex (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Špatná pověst (S05E16)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which Addison Finds a Showerhead (S01E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Ve jménu krve (S03E02)
2006 Deadwood (TV seriál)
Zakázaná skořice (S03E07)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk má nového psychiatra (S05E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nákaza (S07E12)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Hlas rozumu (S01E21)
1993 Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vortex (S01E11)
1985 Check It Out (TV seriál)
Evergreen (TV seriál)

Dokumentární

2002 Inside 'NYPD Blue': A Decade on the Job (TV film)

TV pořady

2003 ABC's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace