foto

Jerry Van Dyke

  • nar. 27.7.1931
    Danville, Illinois, USA
  • zem. 5.1.2018 (86 let)
    Hot Springs, Arkansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Moon Ring
2004 Dick Van Dyke Show Revisited, The (TV film)
1997 Anabela: Vánoční přání
Merry Christmas, George Bailey (TV film)
1992 Jedeme k babičce (TV film)
1987 Run If You Can
W.A.R.: Women Against Rape
1969 Angel in My Pocket
1965 Love and Kisses
1963 McLintock!
Palm Springs Weekend
The Courtship of Eddie's Father

TV seriály

2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Kámoši dva (S06E21)
Nebezpečný flirt (S06E16)
2013 Millerovi (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání V (S05E07)
Škola volá! (S05E01)
S láskou Orson (S04E21)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání IV (S04E08)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Skromné vánoce (S02E10)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Ukradl karavan (S04E04)
2005 Committed (TV seriál)
Unscripted (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Nová Addamsova rodina (TV seriál)
1997 Teen Angel (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Coming of Age (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 13 Queens Boulevard (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Headmaster (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Good Morning, World (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 My Mother the Car (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

TV pořady

1996 The Daily Show (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
The Jim Nabors Hour (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1967 The Kraft Music Hall (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Judy Garland Show (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace