foto

David Ryall

  • nar. 5.1.1935
  • zem. 25.12.2014 (79 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Automata
Mr. Turner
2013 Our Girl (TV film)
Tractate Middoth, The (TV film)
2012 Kvartet
2011 Vrtěti ženou
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
2008 Město Ember
2007 Clapham Junction (TV film)
The Worst Journey in the World
2006 Grand Charles, Le (TV film)
2005 Zkáza spolku gentlemanů
2004 Cesta kolem světa za 80 dní
2003 Blackball
Byron (TV film)
Looking for Victoria (TV film)
Lucky Jim (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
Cicerones, The
Dva muži šli do války
Žít naplno
2000 Happy Birthday Shakespeare (TV film)
1999 Šílené krávy
1995 Hlavní podezřelý: Unesené dítě (TV film)
Hlavní podezřelý: Vůně temnot (TV film)
Mrs. Hartley and the Growth Centre (TV film)
V žáru lásky
Čas smyslnosti
1994 Giorgino
Krasavec Beauty
Milner (TV film)
Otčina (TV film)
1993 Diana: Her True Story (TV film)
Entre chien et loup
Justice
1992 Hlavní podezřelý: Neviňátka (TV film)
Revolver (TV film)
1991 For the Greater Good (TV film)
One Against the Wind (TV film)
1990 Opravdově, šíleně, hluboce
Ruský dům
The Investigation: Inside a Terrorist Bombing (TV film)
1989 The Saint: The Brazilian Connection (TV film)
Wilt
Žena v černém (TV film)
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1983 Fords on Water
1982 Walter (TV film)
1980 'Tis Pity She's a Whore (TV film)
Drakeova výprava (TV film)
Sloní muž
1979 Taxíkáři (TV film)
1977 Black Joy
1969 Dance of Death, The
1967 Much Ado About Nothing (TV film)

TV seriály

2015 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
2014 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Láska a manželství (TV seriál)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Zima 1916 (S01E04)
další epizody (6)
Doktor Martin (TV seriál)
Svatební noc (S06E01)
2011 Trollied (TV seriál)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
A všude kolem roste zelená tráva (S12E05)
2008 Crooked House (TV seriál)
Hledači kostí (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Život zrozený z ohně (S02E03)
2007 Outnumbered (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S03E07)
2003 New Tricks (TV seriál)
State of Play (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Foylova válka (TV seriál)
Jeden z hrstky pilotů (S02E02)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
1997 Plotlands (TV seriál)
1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
Jake's Progress (TV seriál)
Konečný tah (TV seriál)
1994 Law and Disorder (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
Borrowers, The (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Performance (TV seriál)
Witchcraft (TV seriál)
1991 Men's Room, The (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
TECX (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
About Face (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
South of the Border (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
This Is David Lander (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Singing Detective, The (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
Spyship (TV seriál)
1982 On the Line (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Blakes 7 (TV seriál)
Bless Me Father (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
1975 Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
1974 Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Once Upon a Time (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace