foto

Sammy Sheik

  • nar. 15.11.1981 (38 let)
    Alexandrie, Egypt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marriage: Impossible
2017 Azimuth
Peklo - Inferno
Sand Castle
2015 Misled
2014 Americký sniper
2013 Na život a na smrt
2012 For the Love of Money
Prozrazení
Son of an Afghan Farmer, The
2011 Three Veils
Transformers 3
Walk a Mile in My Pradas
2009 Darfur
Mr. Sadman
2008 AmericanEast
Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
The Morgue
2007 Soukromá válka pana Wilsona
2005 Cries from Ramah
Kal: Yesterday and Tomorrow
Looking for Comedy in the Muslim World
Perceptions

TV seriály

2018 Tým SEAL (TV seriál)
Never Get Out of the Boat (S01E16)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Diplomatická imunita (S05E03)
2017 Training Day (TV seriál)
S prstem na spoušti (E03)
Teherángeles (E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tohle děláme (S09E08)
Partie královny (S08E17)
2016 Noční směna (TV seriál)
Emergent (S03E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
V břiše netvora (S08E02)
Cenný cíl (S08E01)
2015 Černá listina (TV seriál)
Zal Bin Hasaan (č. 31) (S03E07)
Skandál (TV seriál)
Rasputin (S05E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S05E25)
2014 Legenda (TV seriál)
Střípky pravdy (S01E09)
Obrazoborec (S01E08)
Tekutý písek (S01E07)
Tyran (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Chicago Fire (TV seriál)
A Dark Day (S02E20)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Bitter Pill (S07E09)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Křížová palba (S01E09)
Achillova pata (S01E08)
2010 Nikita (TV seriál)
Resistance (S01E06)
Tara a její svět (TV seriál)
The Family Portrait (S02E09)
Explosive Diorama (S02E08)
Dept. of F'd Up Family Services (S02E07)
další epizody (6)
2008 In the Moment (TV seriál)
My Own Worst Enemy (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Rýsují se věci příští (S04E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V zóně (S05E15)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Rookie: CTU (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S06E03)
Day 6: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S06E02)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Tam někde (TV seriál)
2003 Co mám dělat? (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Girl Rising
2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky