foto

Adam Davidson

  • nar. 13.8.1964 (55 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Recon (TV film)
2000 Way Past Cool
1989 The Lunch Date

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Zoey's Extraordinary Playlist (TV seriál)
Zoey's Extraordinary Neighbor (E04)
Zoey's Extraordinary Best Friend (E02)
2019 Bluff City Law (TV seriál)
You Don't Need a Weatherman (E02)
2018 Splitting Up Together (TV seriál)
War of the Wagners (S02E04)
Zelenáč (TV seriál)
Crash Course (S01E02)
K smrti trapný (TV seriál)
Plus One (S02E02)
Gone with the Wind (S02E01)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
My Rifle My Pony and Me (S01E07)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Trade Secrets (E07)
In the Wild (E02)
Pilot (E01)
Bosch (TV seriál)
Čtyři poslední věci (S03E02)
Veterán (S03E01)
Kingdom (TV seriál)
All Talk (S03E06)
Please Give (S03E05)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Všichni zahyneme (S02E02)
Monstrum (S02E01)
Bosch (TV seriál)
Infarkt (S02E06)
Hell on Wheels (TV seriál)
Gambit (S05E11)
2015 Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (TV seriál)
Pot a slzy (TV seriál)
M.I.A. (E05)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Pes (S01E03)
Daleká cesta (S01E02)
Počátek konce (S01E01)
Zpátky do školy (TV seriál)
Svatební videotvorba (S06E12)
2014 About a Boy (TV seriál)
About a Will-O-Ween (S02E03)
About a Vasectomy (S02E01)
About a Poker Night (S01E07)
další epizody (4)
Inteligence (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Glass Eye (S01E02)
Set Yourself on Fire (S01E01)
Mixology (TV seriál)
Bruce & Jessica (E03)
Mizera (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Jak dlouhá věčnost (S01E04)
Stoupenci zla (TV seriál)
Oběť (S02E07)
Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Blame It on the Rainstick (S03E05)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Revelations (E08)
Mystérium sexu (TV seriál)
Krásný nový svět (S01E06)
Stoupenci zla (TV seriál)
Láska bolí (S01E09)
Jak prosté (TV seriál)
Risk Management (S01E22)
Hell on Wheels (TV seriál)
The Game (S03E04)
Eminent Domain (S03E02)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Ricky's Tacos (E07)
Wedding Band (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Durant, Nebraska (S02E02)
Kravaťáci (TV seriál)
Rána pod pás (S02E07)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Sweet Sixteen (S01E07)
Halloween (S01E05)
Treme (TV seriál)
Můj osel chce vodu (S03E03)
Zpátky do školy (TV seriál)
Digitální plánování pozůstalosti (S03E20)
Studium nedostupné (S03E19)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Bread and Circuses (S01E05)
Treme (TV seriál)
Co je to New Orleans? (S02E09)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Krávy (S03E10)
Už to frčí (S03E08)
Průměrňákovi (TV seriál)
Dědictví (S02E19)
Velká láska (TV seriál)
Vymýtání ďábla (S05E09)
Místo u stolu (S05E02)
2010 Famílie (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Veselé koláčky (S02E05)
Tara a její svět (TV seriál)
You Becoming You (S02E04)
The Truth Hurts (S02E03)
Zpátky do školy (TV seriál)
Konspirační teorie a návrhy interiérů (S02E09)
Řečnické umění (S01E22)
Umění iluze (S01E20)
další epizody (4)
Hranice nemožného (TV seriál)
Mořský koník (S02E14)
Světla páteční noci (TV seriál)
Perfect Record (S05E07)
Laboring (S04E12)
Velká láska (TV seriál)
Podivní spojenci (S04E03)
Vincentův svět (TV seriál)
Tequila Sunrise (S07E04)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nevinné oběti (S01E13)
Zlomené srdce (S01E08)
Morální zodpovědnost (S01E02)
Kings (TV seriál)
Insurrection (E04)
Zpátky do školy (TV seriál)
Srovnávací religionistika (S01E12)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Přede mnou nový svět (S02E10)
Velká láska (TV seriál)
Bojuj nebo uteč (S03E07)
2008 Žralok (TV seriál)
Wayne's World 3: Killer Shark (S02E16)
Bar Fight (S02E13)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Eight (E09)
Velká láska (TV seriál)
Mezi dvěma kameny (S02E04)
Žralok (TV seriál)
In Absentia (S02E07)
Gangster Movies (S02E01)
Wayne's World 2: Revenge of the Shark (S01E22)
další epizody (4)
Řím (TV seriál)
Želva a zajíc (S02E04)
2006 Dexter (TV seriál)
Táta to ví nejlíp (S01E09)
Chirurgové (TV seriál)
Pravda a lež (S02E14)
Myšlenky zločince (TV seriál)
P911 (S02E02)
Co za peklo? (S01E12)
Deadwood (TV seriál)
Noc amatérů (S03E09)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Ať je o čem mluvit (S02E07)
Donuť mě se neovládnout (S02E03)
Území nikoho (S01E04)
Ztraceni (TV seriál)
Opuštěni (S02E06)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Osamělí (S05E10)
2004 LAX (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a maratónec (S01E08)
2001 The Chronicle (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Under the Influence (S08E11)

Dokumentární

2006 Cinema16: American Short Films

Herecká filmografie

Filmy

2009 Irene zmítaná ve vlnách
2002 Pop Life
2000 Way Past Cool
1999 Návrat ztraceného ráje
1997 Svatba sjednaná v nebi (TV film)
1996 Cesta do města

TV seriály

2000 Nature Boy (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2007 Žralok (TV seriál)
Strange Bedfellows (S01E21)
Fall from Grace (S01E20)
Porn Free (S01E19)
další epizody (7)

Host

TV pořady

1991 The 63rd Annual Academy Awards (TV pořad)