foto

Adam Davidson

  • nar. 13.8.1964 (53 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Recon (TV film)
2000 Way Past Cool
1989 The Lunch Date

TV seriály

2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
My Rifle My Pony and Me (S01E07)
Wisdom Of The Crowd (TV seriál)
In the Wild (E02)
Pilot (E01)
Bosch (TV seriál)
The Four Last Things (S03E02)
The Smog Cutter (S03E01)
Kingdom (TV seriál)
All Talk (S03E06)
Please Give (S03E05)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Všichni zahyneme (S02E02)
Monstrum (S02E01)
Bosch (TV seriál)
Heart Attack (S02E06)
Hell on Wheels (TV seriál)
Gambit (S05E11)
2015 Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (TV seriál)
Pot a slzy (TV seriál)
M.I.A. (E05)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Pes (S01E03)
Daleká cesta (S01E02)
Počátek konce (S01E01)
2014 About a Boy (TV seriál)
Inteligence (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Glass Eye (S01E02)
Set Yourself on Fire (S01E01)
Mizera (TV seriál)
TURN (TV seriál)
Eternity How Long (S01E04)
Zkažená úča (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Oběť (S02E07)
Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
2013 Masters of Sex (TV seriál)
Brave New World (S01E06)
Mixology (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Láska bolí (S01E09)
Jak prosté (TV seriál)
Risk Management (S01E22)
Hell on Wheels (TV seriál)
The Game (S03E04)
Eminent Domain (S03E02)
2012 Wedding Band (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Durant, Nebraska (S02E02)
Kravaťáci (TV seriál)
Rána pod pás (S02E07)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Bread and Circuses (S01E05)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Dědictví (S02E19)
Velká láska (TV seriál)
Vymýtání ďábla (S05E09)
Místo u stolu (S05E02)
2010 Famílie (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
You Becoming You (S02E04)
The Truth Hurts (S02E03)
Hranice nemožného (TV seriál)
Mořský koník (S02E14)
Velká láska (TV seriál)
Podivní spojenci (S04E03)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Morální zodpovědnost (S01E02)
Zpátky do školy (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Přede mnou nový svět (S02E10)
Velká láska (TV seriál)
Bojuj nebo uteč (S03E07)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Mezi dvěma kameny (S02E04)
Řím (TV seriál)
Želva a zajíc (S02E04)
2006 Dexter (TV seriál)
Táta to ví nejlíp (S01E09)
Žralok (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
P911 (S02E02)
Co za peklo? (S01E12)
Deadwood (TV seriál)
Noc amatérů (S03E09)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Území nikoho (S01E04)
Ztraceni (TV seriál)
Opuštěni (S02E06)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Osamělí (S05E10)
2004 LAX (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a maratónec (S01E08)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2006 Cinema16: American Short Films

Herecká filmografie

Filmy

2009 Irene zmítaná ve vlnách
2002 Pop Life
2000 Way Past Cool
1999 Návrat ztraceného ráje
1997 Svatba sjednaná v nebi (TV film)
1996 Cesta do města

TV seriály

2000 Nature Boy (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace