foto

James Greene

  • nar. 19.5.1931 (89 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bídníci
2011 Albert Nobbs
Dimensions
Whole Lotta Sole
2010 Love/Loss
2009 Sherlock Holmes
2008 Barva kouzel (TV film)
RocknRolla
2007 Christmas at the Riviera (TV film)
2006 Drákulův polibek (TV film)
2005 Riot at the Rite (TV film)
Snídaně na Plutu
Spojeni navždy
2003 Co ta holka chce
Johnny English
Pojídač hříchů
2002 Green-Eyed Monster (TV film)
2001 Z pekla
2000 Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1999 Vyšetřování naslepo (TV film)
1998 Animated Epics: Beowulf (TV film)
1995 Beyond Reason (TV film)
1994 Pauline Calf's Wedding Video (TV film)
Tom a Viv
1990 Shoot to Kill (TV film)
1988 Final Run (TV film)
Zeď strachu (TV film)
1987 Říše slunce
1985 My Brother Jonathan (TV film)
1982 Harry's Game (TV film)

TV seriály

2017 Born to Kill (TV seriál)
Koruna (TV seriál)
Loutky (S02E05)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2016 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
2015 Walliams & Friend (TV seriál)
Wolf Hall (TV seriál)
Anna Regina (E03)
Jízlivě tvůj (TV seriál)
Stag Do (S02E04)
2014 Edge of Heaven (TV seriál)
Trying Again (TV seriál)
Big School (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2013 Big School (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Shetland (TV seriál)
Red Bones: Part 2 (S01E02)
Red Bones: Part 1 (S01E01)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place Vendôme (E05)
2012 Hunderby (TV seriál)
The Life and Adventures of Nick Nickleby (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Zvony svatého Jana (S07E07)
2011 Borgia (TV seriál)
Moudro Ducha svatého (S01E04)
Slavnostní přísaha (S01E03)
The Fades (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Merlin (TV seriál)
Nejtemnější hodina: část 2. (S04E02)
Nejtemnější hodina: část 1. (S04E01)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Jak nežít svůj život (TV seriál)
Donův snobský víkend (S03E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Guillaumův meč (S13E01)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Kurník (S03E21)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 9 (S05E09)
2005 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2003 The Royal (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2002 Dinotopie (TV seriál)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
Tak! A co teď? (TV seriál)
2000 Bob Martin (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Ať jedí koláče (TV seriál)
Což takhle dát si Juchie (E04)
Infekční choroba (E01)
Holby City (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vysněný život (S02E11)
1998 Roger Roger (TV seriál)
1997 Keeping Mum (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Next of Kin (TV seriál)
1993 10 Percenters, The (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1991 Joking Apart (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 All in Good Faith (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
Čoky (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Moon Stallion, The (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Touch and Go (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
The Hostage (S02E01)
1977 1990 (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1976 Rentaghost (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Tales from the Lazy Acre (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Thriller (TV seriál)

Dokumentární

1988 God's Frontiersmen (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky