foto

Cullen Douglas

  • nar. 19.7.1967 (51 let)
    Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Black String
2017 Newly Single
2016 The Wrong Side of Right
2015 Guns for Hire
2014 The Possession of Michael King
2009 Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (TV film)
Deadland
2008 Jen přes její mrtvolu
Noční autobus
2005 Gotham Cafe
2003 Spiknutí v maloměstě'
2002 Milovat Lizu
Sluneční země
Velký průšvih
2000 Akce Pelikán
Buse, The
1998 Odvaha ve vlnách
1995 Limits of Thermal Travelling, The

TV seriály

2018 American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Tým Škorpion (TV seriál)
The Bunker Games (S04E13)
2017 Pure Genius (TV seriál)
Life Me Up (E13)
I Got This (E12)
Touch and Go (E11)
další epizody (4)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2016 Pure Genius (TV seriál)
A Bunker Hill Christmas (E07)
Bunker Hill, We Have a Problem (E06)
Not Your Grandmother's Robotic Surgery (E04)
další epizody (4)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Holanďanův les (S07E23)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Magical Place (S01E11)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Neznámá (S03E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Itch (S10E04)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Bridge (S01E10)
Girl in the Flower Dress (S01E05)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Smrt je ve vzduchu (S04E13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Nejistá pravidla (S06E16)
2008 Private Practice (TV seriál)
Tempting Faith (S02E07)
Žralok (TV seriál)
Bar Fight (S02E13)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Večírek džentlmenů (S04E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Velká hra (S02E14)
Útěk z vězení (TV seriál)
Orientación (S03E01)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž s kostí (S01E18)
Deadwood (TV seriál)
Vedoucí postavení (S03E11)
Nejsem ten, za koho mě máte (S03E02)
Policejní odznak (TV seriál)
Trophy (S05E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zabiják (S06E14)
2005 Alias (TV seriál)
Cesta domů (S04E11)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mé nejlepší úmysly (S04E19)
Čarodějky (TV seriál)
Znovu v akci (S08E05)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje poslední šance (S04E08)
Pohotovost (TV seriál)
Carterův den (S11E03)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Čas budoucí (S02E16)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Can We Do This? (E01)
1996 Big Bag (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Fading Scars

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Fading Scars

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace