foto

Ben Bray

  • nar. San Fernando, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 In the Blood
Šofér
2013 Channeling
Věř mi
2012 Divoši
2011 Mezi vlky
Ocelová pěst
2010 A-Team
2009 Čekání na zázrak
2008 Stiletto
2006 Neznámý
2005 Kiss Kiss Bang Bang
2004 Mám rád Huckabees
2003 Osamělý mstitel
Policajti na baterky
Vegas Dick (TV film)
2002 Podraz.com
Zabijákem proti své vůli
2001 Maniacts
2000 Straight Right
1999 Hurikán v ringu
Tři králové
1995 Šampion Mike Tyson (TV film)
1994 Zhasnutá světla
1988 Dracula - milostný příběh

TV seriály

2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Groteska (S02E08)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2013 Černá listina (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
2011 The Protector (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Riley (E11)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Marriage (E02)
Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The 12-Step Job (S01E10)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
Party Line (S07E10)
2007 Za rozbřesku (TV seriál)
What If They're Connected? (E09)
Policejní odznak (TV seriál)
Recoil (S06E09)
The Math of the Wrath (S06E08)
Exiled (S06E07)
další epizody (4)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
What If He Lets Her Go? (E03)
2005 Closer (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kiki (S03E02)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Peníze na nic (S02E17)
2003 Dragnet (TV seriál)
Line of Fire (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Pay in Pain (S01E07)
Pronásledovaný (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Pouzdro - 2. část (S01E13)
Pouzdro - 1. část (S01E12)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 El Chicano

TV seriály

2020 Deputy (TV seriál)
10-8 Paperwork (E11)
S.W.A.T. (TV seriál)
Bad Cop (S03E11)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Mr. Parker's Cul-De-Sac (S05E07)
2019 The Enemy Within (TV seriál)
The Eye of Horus (E06)
Siréna (TV seriál)
Mixed Signals (S02E11)
Queen of the South (TV seriál)
Vienen Por Ti (S04E13)
Supergirl (TV seriál)
All About Eve (S04E17)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legends of To-Meow-Meow (S04E08)
Here I Go Again (S03E11)
Queen of the South (TV seriál)
El Carro (S03E08)
Arrow (TV seriál)
Level Two (S07E04)
Fundamentals (S06E18)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Fellowship of the Spear (S02E15)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Jak je těm padlým (S02E07)
Supergirl (TV seriál)
City of Lost Children (S02E20)
Arrow (TV seriál)
Bratva (S05E12)
2016 Lucifer (TV seriál)
Kousky dámy (S02E04)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Šofér
2012 Fear Lives Here

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 El Chicano

Host

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky