foto

Ben Bray

  • nar. San Fernando, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 In the Blood
Šofér
2013 Channeling
Věř mi
2012 Divoši
2011 Mezi vlky
Ocelová pěst
2010 A-Team
2009 Čekání na zázrak
2008 Stiletto
2006 Neznámý
2005 Kiss Kiss Bang Bang
2004 Mám rád Huckabees
2003 Osamělý mstitel
Policajti na baterky
Vegas Dick (TV film)
2002 Podraz.com
Zabijákem proti své vůli
2001 Maniacts
2000 Straight Right
1999 Hurikán v ringu
Tři králové
1995 Šampion Mike Tyson (TV film)
1994 Zhasnutá světla
1988 Dracula - milostný příběh

TV seriály

2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Grotesque (S02E08)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2013 Černá listina (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2011 Protector, The (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
Party Line (S07E10)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
Recoil (S06E09)
The Math of the Wrath (S06E08)
Exiled (S06E07)
další epizody (4)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Line of Fire (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Pay in Pain (S01E07)
Pronásledovaný (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Bratva (S05E12)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Fellowship of the Spear (S02E15)
Shadowhunters (TV seriál)
How Are Thou Fallen (S02E07)
Supergirl (TV seriál)
City of Lost Children (S02E20)
2016 Lucifer (TV seriál)
Lady Parts (S02E04)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Šofér
2012 Fear Lives Here

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace