foto

Anthony Harrison

  • nar. 9.1.1961 (58 let)
    Fleetwood, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Elephant Joe
2016 Nezvaný návštěvník (TV film)
2015 Just in Time for Christmas (TV film)
2013 When Calls the Heart (TV film)
2012 Woodcarver, The
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
2010 Agent bez jména
2008 Sněžní přátelé
Tanec s vášní: Rozbal to!
Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 Vetřelci vs. Predátor 2
Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2006 Let 93 (TV film)
Pidihajzlík
Výkřiky ve tmě (TV film)
2005 14 hodin strachu (TV film)
Hlas smrti
2003 Jádro
2002 Sněžní psi
2001 Blackwoods
Svatební šaty (TV film)
2000 6. den
Podfukáři
Za úsvitu (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
Sníh padá na cedry
1997 Dítě Medúzy (TV film)
Nebezpečná podoba (TV film)
Sestřička (TV film)
1996 Urban Safari
1995 Eye Level (TV film)
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
1994 Šance na přežití (TV film)
1993 The Only Way Out (TV film)
1992 Shadow of a Stranger (TV film)
1986 Velké plány
1985 Rainbow War
1984 Bryan Adams: Reckless

TV seriály

2018 Siréna (TV seriál)
On the Road (S01E04)
Interview With A Mermaid (S01E03)
Pilot (S01E01)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Poslední Sam Weiss (S03E21)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Yang 3 v 2D (S05E16)
2007 4400 (TV seriál)
Audrey Parker's Come and Gone (S04E03)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Krevní pouta (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Screwfly Solution (S02E07)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dreams in the Witch-House (S01E02)
Smallville (TV seriál)
Tajemství kamenů (S04E22)
2003 Detektív (TV seriál)
2002 Glory Days (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
SK8 (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Homewood P.I. (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Hra mozků (S01E06)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Traps (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Heights (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Černý hřebec (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Elephant Joe
2001 Dark Water

Producentská filmografie

Filmy

2017 Elephant Joe
2001 Dark Water

Režijní filmografie

Filmy

2017 Elephant Joe

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Elephant Joe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky