Reklama

Reklama

Tanec s vášní: Rozbal to!

  • USA Center Stage: Turn It Up (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat fenoménu Tanec s vášní: Rozbal to! s novými tanečníky přináší i novou vášeň. Vše co kdy Kate Parkerová (Rachele Brooke Smithová) opravdu chtěla, bylo studium na prestižní newyorské Americké baletní akademii. Ale když jí tam nevezmou, uvědomí si, že aby uspěla v tanečním světě chce to něco víc, než jen přirozený talent. Ve špičkovém hip-hopovém klubu, za pomoci pohledného bývalého hokejisty - nyní tanečníka, však ještě může dosáhnout splnění svých snů. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Původní Center Stage z roku 2000 mám hodně ráda a jak se dá čekat, tohle už samozřejmě nebylo ono. Ale dívala jsem se na to čistě jen kvůli tanci a hudbě, takže i když děj byl jako u mnohých jiných tanečních filmů naprosto předvídatelný a téměř podprůměrný, byla jsem zkrátka a jednoduše spokojená s tím, co jsem viděla. Rachele Brooke Smith byla v hlavní roli hodně sympatická. Zato Sarah Jayne Jensen jako její "rivalka" působila z nějakého důvodu docela staře (netuším, kolik téhle herečce/tanečnici je ve skutečnosti let, ale zkrátka na mě působila starší, než by měla být) - a když už ji zmiňuju, v galerii můžete vidět fůru jejích fotek (Rachele se paradoxně objevuje jenom na jedné - ten, kdo tady ty fotky dával, zřejmě netušil, kdo je hlavní postava v tomto filmu...) ~(3,4)~ ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jak to jen napsat. Ehm... Sledovala tuhle pecandu moje manželka, tak jsem se nechtíc přichomýtnul před bednou vedle ní no a..... A... No asi takhle - kdybych u toho do sebe nestáhl nějaký to pětipívo, nedal bych to. Ale jo, jednu hvězdu se pokusím i teď vidět stejně jak film taky dvakrát a dám jí trochu i z principu, pač mé ženě se to asi krapet i líbilo. Extra zábava za 35% ()

Reklama

Anschutz 

všechny recenze uživatele

Zhlédnutí tohoto snímku bylo pro mě víceméně náhodnou záležitostí při brouzdání televizními programy - a teda celou dobu jsem si říkala, že je to poněkud krok vedle...na druhou stranu některá taneční čísla byla hezká, ovšem příběh zcela klasický a ničím překvapivý. Každopádně mě celou dobu napadala jedna myšlenka - má hlavní hrdinka v obličeji křeč nebo ne? Ten úsměv byl děsivej...brrrr! ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem a hlavně velmi nesympatická (zejména při úsměvu, což je minimálně zvláštní) R.B. Smith v hlavní roli. Také taneční kreace bych přeci jenom od filmu zaměřeného na tanec očekával o dost originálnější a na vyšší úrovni. Pro milovníky žánru je to asi další z filmů ke zhlédnutí, ale jinak od toho spíš ruce pryč. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Zrovna jsem s kýmsi diskutoval na webu ohledně masakru v Manchesteru o tom zda u muslimů hraje roli zda jsou mírnění či radikální, nebo zkrátka jen to že jsou muslimové, když tohle začalo běžet v TV. A tak jsem se rozhodl téma krapet odlehčit asi to bylo i očima a luxusní postavičkou Rachele Brooke Smith proč jsem jedním okem film začal sledovat. Je to taká klasika pro dospívající děvčata se stokrát ohraným příběhem jehož kořeny můžeme nalézt až u Popelky a jejího zkoušeného střevíčku. Já mám ale tanec rád - tedy jako divák, a s vědomím, že mně padedé nikdo nikdy neuvidí dělat a kdyby snad pak se postarám aby všichni svědci zmizeli z povrchu zemského - jsem se na film rád podíval i z tohoto důvodu. navíc herci byli mladí fešní, hlavně dívky oku lahodily. Takže za mně za dvě pirulety. * * ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama