foto

John Mahon

  • nar. 2.2.1938 (80 let)
    Scranton, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Zodiac
2001 Zeptejte se mých dětí (TV film)
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
1998 Akta X: Identita (video kompilace)
Armageddon
1997 L. A. - Přísně tajné
1995 Americký prezident
1994 Natural Selection (TV film)
Roswell (TV film)
1993 Živý kokon (TV film)
1992 Jeden chybný krok
Poslední koš : Příběh Hanka Gatherse (TV film)
Sinatra (TV film)
Vražda bez motivu (TV film)
1991 Lidé pod schody
1990 Špatný vliv
1988 Bláznivý výlet
Shakedown on the Sunset Strip (TV film)
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
Šest z Alcatrazu (TV film)
1986 Betrayed by Innocence (TV film)
1984 Victims for Victims: The Theresa Saldana Story (TV film)
1978 Someone's Watching Me! (TV film)
1977 Smrtelný zásah (TV film)
1976 Collision Course: Truman vs. MacArthur (TV film)
1973 Vymítač ďábla

TV seriály

2007 Studio 60 (TV seriál)
K&R: Part 2 (E20)
K&R: Part 1 (E19)
The Disaster Show (E17)
další epizody (4)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
B-12 (E10)
The Cold Open (E02)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
V zemi za zrcadlem, část 2. (S04E19)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Rozdílný mír 2. část (S06E08)
1999 Angel (TV seriál)
Rozum a cit (S01E06)
Strange World (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Cutters (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1991 Flesh 'n' Blood (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Marnotratník (S01E09)
Misfits of Science (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)

Dokumentární

2009 A Call to Arms

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace