foto

John Mahon

  • nar. 2.2.1938 (82 let)
    Scranton, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Zodiac
2001 Zeptejte se mých dětí (TV film)
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
1998 Armageddon
1997 L. A. - Přísně tajné
1995 Americký prezident
1994 Natural Selection (TV film)
Roswell (TV film)
1993 Živý kokon (TV film)
1992 Jeden chybný krok
Poslední koš : Příběh Hanka Gatherse (TV film)
Sinatra (TV film)
Vražda bez motivu (TV film)
1991 Lidé pod schody
1990 Špatný vliv
1988 Bláznivý výlet
Zátah na Boulevardu Sunset (TV film)
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
Šest z Alcatrazu (TV film)
1986 Betrayed by Innocence (TV film)
1984 Victims for Victims: The Theresa Saldana Story (TV film)
1978 Someone's Watching Me! (TV film)
1977 Smrtelný zásah (TV film)
1976 Collision Course: Truman vs. MacArthur (TV film)
1973 Vymítač ďábla

TV seriály

2018 Do Not Go Gentle (TV seriál)
2007 Studio 60 (TV seriál)
K&R: Part 2 (E20)
K&R: Part 1 (E19)
The Disaster Show (E17)
další epizody (4)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
B-12 (E10)
The Cold Open (E02)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
V zemi za zrcadlem, část 2. (S04E19)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Payback (S02E04)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Rozdílný mír, část 2. (S06E08)
1999 Angel (TV seriál)
Rozum a cit (S01E06)
Strange World (TV seriál)
1998 Frasier (TV seriál)
Pozor na Řeky (S05E16)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Modrá dálnice (S01E18)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Cutters (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1991 Flesh 'n' Blood (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Šílenec z mokřin (S01E10)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Marnotratník (S01E09)
Misfits of Science (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Nebezpečná jízda (S04E08)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Remembrance of Things Past (S01E12)
1983 Automan (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kapitánova švagrová (S05E16)
1977 Kojak (TV seriál)
Zabil bych právníka své ženy (S05E12)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Dokumentární

2009 A Call to Arms

Video kompilace

1998 Akta X: Identita (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky