foto

Lee Arenberg

  • nar. 18.7.1962 (54 let)
    Palo Alto, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 1066
2014 College Fright Night
2013 Adventures of Mickey Matson and the Copperhead Treasure, The
2012 In the Gray
Nuclear Family
2011 Black Velvet
Kiss for Jed Wood, A
2010 Ashley's Ashes
Quit
2008 Konec světa
2007 Bloopers of the Caribbean
Piráti z Karibiku: Na konci světa
2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
2003 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
2000 Dračí doupě
1997 The Apocalypse
1996 Na útěku (TV film)
1990 Brain Dead
Smrt ve sněhu (TV film)
Teach 109 (TV film)
1989 Columbo: Velké podvody (TV film)
Čaroděj
Hollywood Boulevard II
Meet the Hollowheads
1988 Tapeheads
1987 Čestné slovo
Noční akademie

TV seriály

2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Wish You Were Here (S06E10)
The Other Shoe (S06E03)
An Untold Story (S05E23)
další epizody (6)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Swan Song (S05E11)
Broken Heart (S05E10)
The Bear King (S05E09) - a.z.
další epizody (8)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11)
Pád (S04E10)
Zmrzlinářka (S04E03)
další epizody (11)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Návrat domů (S03E11)
Nová Země Nezemě (S03E10)
Záchrana Henryho (S03E09) - a.z.
další epizody (12)
Californication (TV seriál)
Z deště pod rockový okap (S06E05)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
Dezertéři (S06E02)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Srdcová královna (S02E09)
Dítě měsíčního svitu (S02E07)
Krokodýl (S02E04)
další epizody (11)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Cena zlata (S01E04)
Padá sníh (S01E03)
To nejcennější (S01E02)
další epizody (4)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Cirkus v cirkuse (S02E02)
2007 Mr Robinson's Driving School (TV seriál)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Spojenci (S04E13)
Babylon 1 (S04E12)
1999 Akce (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Moloch (S05E20)
1998 Přátelé (TV seriál)
Milující sestra (S05E10)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Pokrevní pouta (S07E22)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Nagus (S01E10)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Síla přírody (S07E09)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 In the Gray

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace