foto

Kevin Brief

  • nar. Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Can I Get a Witness Protection?
2016 Boys
Nástupce (TV film)
2015 Wingman Inc.
2014 Meat (TV film)
10 Cent Pistol
2013 Grave Secrets
Lionhead
2008 Matchmaker Mary
2007 Království
2005 Gotham Cafe
2004 Wild Card, The
2003 .hack//Liminality Vol. 3: In the Case of Kyoko Tohno
2002 Rose Technique, The
Shteps
Threat of Exposure
Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Quickie, The
2000 Shark in a Bottle
1999 Děti z Duranga
Three Secrets (TV film)
1996 Gone in the Night (TV film)
1993 Smrt před svítáním (TV film)
Stopy Laury (TV film)
Vanished Without a Trace (TV film)
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
Článek 99
1987 Timesweep

TV seriály

2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Foot Chase (S04E06)
Dexter (TV seriál)
Ten starý Dexter (S08E11)
Lovci duchů (TV seriál)
I'm No Angel (S09E03)
2012 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Zasvěcení do beta testování (S05E14)
2011 Aim High (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Mike Cheats (S02E09)
Prolhané krásky (TV seriál)
Rande naslepo (S02E04)
Samé potíže (S02E03)
Tara a její svět (TV seriál)
The Good Parts (S03E12)
2010 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Einsteinova aproximace (S03E14)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Řeka (S03E22)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Burning Man (E04)
Dr. House (TV seriál)
Nová generace (S01E18)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Spojenci (S04E13)
Babylon 1 (S04E12)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mnutí klásků (S04E09)
2002 Přátelé (TV seriál)
Jak Rachel dala svůj telefon (S09E09)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Miller Time (S06E19)
Painful Cuts (S06E15)
1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Al seniorem (S07E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace