foto

Roman Hájek

  • nar. 9.1.1960 (58 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stracený (studentský film)
2000 Stopař (studentský film)
1993 Kaspar Hauser
1989 Putování po Blažených ostrovech (TV film)
1988 Burning Secret
1987 Strom pohádek: O perníkové chaloupce (TV film)
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
1985 Mravenci nesou smrt
Podfuk
Zátah
1984 Až do konce
Kouzelníkův návrat
Prodavač humoru
1982 Příběh chlapce, který miloval svou práci (TV film)
Sny o Zambezi
1980 Kluci z bronzu
Mít tak holku na hlídání (TV film)
Svítalo celou noc
1977 Hop - a je tu lidoop
Zrcadlení
1975 Profesoři za školou
Romance za korunu

TV seriály

2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Bludný kořen (S01E04)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Karlův most (E08)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
In dubio pro reo (E02)
Život na zámku (TV seriál)
Rozchod (S02E21)
Všechno je jinak (S02E20)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Dívka s kocourem (E01)
1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Samopal (E08)
Supermazák (E06)
Zelené Vánoce (E05)
další epizody (6)
Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1987 Strom pohádek (TV seriál)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
1983 Návštěvníci (TV seriál)
Akce: Sešit 1 (E04)
Stavy rachotí (TV seriál)
1982 Dynastie Nováků (TV seriál)
Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Aranžér (E01)
1980 Arabela (TV seriál)
Čas zakladatelů (TV seriál)
Předvoj nového života (E03)
Hořký ústup (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace